Industrirörläggare till Preemraff i Lysekil

Nu söker vi industrirörläggare till vårt raffinaderi i Lysekil.
Lockas du av att arbeta med frihet under ansvar och få möjlighet till utveckling i ditt arbete? Då kan du vara en av de två engagerade och säkerhetsmedvetna rörläggare vi söker!

Jobba för framtiden redan idag
Du kommer att vara stationerad i Lysekil och ingå i vår underhållsorganisation.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av underhåll och reparationsarbete på raffinaderiutrustning så som; rörsystem, värmeväxlare och tankar. I arbetsuppgifterna ingår också att bereda, genomföra och avrapportera arbeten i vårt databaserade arbetsordersystem.

Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Vår framtidsresa innebär att du som jobbar här får användning för ditt lösningsfokus och din positiva syn på förändringar. Men det är inte allt. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter kan du räkna med goda utvecklingsmöjligheter inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk. Hos oss finns det alltid något nytt att lära sig.

Du blir en viktig del av Preem
– en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt, vara engagerad och nyfiken.
För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, förlagd till dagtid (skiftarbete kan dock bli aktuellt). Beredskapstjänst förekommer.

Har du den här bakgrunden?
Vi tror du har en gymnasial utbildning eller motsvarande, inom svets, rörbyggnation, underhåll eller verkstad. Praktisk erfarenhet från processindustrin, drift eller underhåll är meriterande. B-körkort är ett krav.

Är det här du?
Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och kvalitetsmedveten. Som person är du utåtriktad, samarbetsvillig och har en god förmåga att arbeta både i grupp och självständigt. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Ta reda på mer!
Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef, Andreas Wiik (Underhållschef Area 3 Rör) på Tel: 010-450 3812.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut så skicka in din ansökan redan idag.

Då Preem är ett säkerhetsklassat företag kan en säkerhetsprövning med registerkontroll genomföras vid behov. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. För Sverige godkänd ID handling skall kunna uppvisas.

För information har Preem en policy att alltid genomföra alkohol- och drogtest på samtliga slutkandidater.

Ansök senast 17:e december. Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson:
https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Lysekil

Sista ansökningsdatum:
2021-12-17

Kontaktperson:
Andreas Wiik +46 10-450 38 12

Ansök här

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 500 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2019 var Preems omsättning cirka 96 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här