Industrirörläggare till Preems raffinaderi i Lysekil

Vi söker nu en erfaren industrirörläggare till Area 1:s underhållsavdelning! Är du en noggrann, problemlösande och har ett högt säkerhets- och kvalitetstänkande? Då kan du vara den erfarna Industrirörläggare vi nu söker!

Jobba för framtiden redan idag
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av underhåll och reparationsarbete på vår raffinaderiutrustning som; rörsystem, ventiler, värmeväxlare och tankar. I uppgifter ingår också administrativa arbetsuppgifter som; att bereda, genomföra och avrapportera arbeten i vårt databaserade arbetsordersystem. Du ingår i en grupp med 9 medarbetare, där arbetet till en stor del är förlagd utomhus.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, förlagd till dagtid (skiftarbete kan dock bli aktuellt).
Beredskapstjänst förekommer.

Har du den här bakgrunden?
Vi ser att du har en gymnasial utbildning, eller motsvarande, relaterad till svets, industrirörsbyggnation, underhåll och verkstad. Mycket meriterande är dokumenterad arbetslivserfarenhet av industrirörsbyggnation och underhållsarbete.
B-körkort är ett krav. 

Är det här du?
Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och kvalitetsmedveten. Som person är du utåtriktad, samarbetsvillig och har en god förmåga att arbeta både i grupp men också självständigt.  Arbetslivserfarenhet av rörbyggnation, rörmontage, svets samt koordinering och samordning är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marthin Hermansson, Gruppchef Area 1 tel: 010-450 30 41.
(Semesterperiod juli – augusti, begränsad möjlighet att svara i telefon).

Intervjuer kan komma att ske löpande och tillträde av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Skicka in ditt CV med personligt brev så snart som möjligt dock senast den 15:e augusti 2021.

Då Preem är ett säkerhetsklassat företag kan en säkerhetsprövning med registerkontroll genomföras vid behov. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. För Sverige godkänd ID handling skall kunna uppvisas.

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Innebär ditt nya jobb en flytt för dig och din partner? Vi samarbetar med medflyttarservice som erbjuder hjälp att hitta sysselsättningsmöjligheter för din partner. För mer information se www.medflyttarservice.se

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Lysekil

Sista ansökningsdatum:
2021-08-15

Kontaktperson:
Marthin Hermansson +46 010-450 30 41

Ansök här

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 500 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2019 var Preems omsättning cirka 96 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här