Inköpsadministratör, Stockholm

Är du serviceinriktad och drivs av ordning och reda? Då kan du vara den vi söker! Här får du en viktig roll i att registrera Preems leverantörer och hantera administrativa processer. Du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt. Men även ha möjlighet att sitta i lugn och ro och arbeta med dina uppgifter.

 

 

Jobba för framtiden redan idag

I rollen som inköpsadministratör ska du genom ett serviceinriktat förhållningssätt guida Preems leverantörer i hur de registrerar sig i Preems inköpsportal. Du kommer i inköpsportalen kontrollera uppgifterna på leverantörerna och sedan föra över uppgifterna till andra system, där du är ansvarig för att uppgifterna är korrekta.

 

Rollen kommer till ca 40 % bestå av konsultavrop. Du kommer då, efter en dialog med chefer inom Preem som är behov av en konsult, förhandla med leverantörer och intervjua konsulter. Det kommer även tillkomma arbetsuppgifter såsom att avlasta inköparna med administration.

 

Du kommer att vara en del av avdelningen Inköpsstöd på fem personer som arbetar nära Preems Inköpsavdelning. I Inköpsstöd finns funktioner som inköpsanalyser, verktygsstöd av IT-system, där vi också arbetar med att förbättra/utveckla våra system, leverantörsregistrering och konsultavrop. Avdelningen har idag bra sammanhållning där man alltid försöker hjälpa varandra och värdesätter att ha roligt tillsammans på jobbet.

 

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt. I Universums undersökning Sveriges Bästa Arbetsgivare 2017 placerar vi oss på plats nummer 2. Vi är såklart oerhört stolta över att våra medarbetare tycker vi är en av Sveriges Bästa Arbetsgivare.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Stockholm.

 

Har du den här bakgrunden?

För att passa för tjänsten behöver du ha:

  • Gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot ekonomi
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet
  • Lätt för att hantera och förstå olika IT system
  • Baskunskaper i Excel

 

Meriterande:

  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter exempelvis kundtjänst
  • Inköpsutbildning

 

 

Är det här du?

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Som vår nya kollega är du serviceinriktad, uthållig, noggrann och pedagogisk. Du kommer att ha många kontakter så det är viktigt att du känner dig bekväm med att samarbete med nya personer.

 

 

Ta reda på mer!

Om du har frågor om tjänsten, kontakta Marie Asplund på 0725-32 41 77. Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt, men senast den 30 september. För att söka jobbet, följ anvisad länk.

 

 

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

 

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Stockholm

Sista ansökningsdatum:
2018-09-30

Kontaktperson:
Marie Asplund +46 725 32 41 77

Ansök här