Inköpsassistent Preemraff, Lysekil

Har du förmåga att skapa goda kontakter och kommunicera på ett professionellt och tydligt sätt, är du nyfiken, positiv och drivande? Tycker du om att lära och att få utvecklas, kan Du vara den vi söker.

I arbetsuppgifterna ingår att:
• Leveransbevaka upphandlat material
• Etablera interna och externa relationer.
• Informera och samverka med berörda i verksamheten.
• Upphandla enklare material.
• Administrera avtal

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning under 2019, då vi har ett planerat revisionsstopp på vårt raffinaderi i Lysekil, där tjänsten är placerad. Du kommer att arbeta tillsammans med 10 inköpare där samarbete är en viktig del av vardagen. 

Har du den här bakgrunden?
Vi söker dig som har en högskole-/ universitetsutbildning inom ekonomi, inköp, juridik, teknik och/eller logistik.
Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Då vi arbetar i flera olika datasystem bör du ha vana att arbeta i PC miljö samt ha mycket goda kunskaper i samtliga MS Office program.

Är det här du?
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser att en god samarbets- och kommunikationsförmåga är viktigt, då arbetet innebär mycket kontakter med människor både internt och externt. Kortare erfarenhet av inköpsarbete och vana vid enklare upphandlingar är meriterande.

Ta reda på mer!
För mer information om tjänsten kontakta rekryterande chef Madelene Ekvall, Inköpschef Preemraff på tel: 010-450 42 23. Välkommen med din ansökan snarast dock senast 1:e november 2018. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen med din ansökan! 

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Lysekil

Sista ansökningsdatum:
2018-11-01

Kontaktperson:
Madelene Ekvall +46 10 450 42 23

Ansök här