Inspektionschef till Preemraff i Göteborg

Preem är inne i ett expansivt skede och behöver nu förstärka med personal inom flera områden. Vill du bli vår avdelningschef för Inspektion hos Preem i Göteborg? Då kan du vara den vi söker!

Jobba för framtiden redan idag

Vi söker en avdelningschef inom området inspektion på avdelningen Inspektion i Göteborg.

Inspektionschefen leder, övervakar, planerar samt genomför inspektioner och tester av Preemraffs utrustning i Göteborg, tillsammans med underställd personal. Det som omfattas är i huvudsak tryckkärl, cisterner, rörledningar. I arbetet ingår även uppföljning av korrosion, krypning och utmattning av material.

Du kommer också att leda möten med verksamheten och leverantörer, ansvara för arbetsmiljö samt utöva tillsyn i gruppen.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom

kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

 

Har du den här bakgrunden?

För att passa på tjänsten behöver du ha:

  • Längre erfarenhet inom arbetsområdet och processindustri.
  • Erfarenhet från ledande befattning är önskvärd.

Din utbildning bör vara civilingenjörsexamen, men kan dock beroende på andra kvalifikationer var minst teknisk högskoleingenjör.

 

Är det här du?

Som vår nya kollega är du strukturerad och analytisk men också drivande, kommunikativ och ansvarstagande i ditt arbete. Du har goda ledaregenskaper med förmåga att både entusiasmera och styra mot fastställda mål. Du kommer att ha många kontakter både inom och utanför företaget i ditt dagliga arbete och tycker därför om att samarbeta med andra inom olika delar av Preem och samarbetspartners.

 

Ta reda på mer!

Om du har frågor om tjänsten, kontakta Torkel Thornadtsson på tel: 010- 450 34 96. Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan till jobb@preem.se med CV och personligt brev så snart som möjligt, men senast den 25 maj.

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Göteborg

Sista ansökningsdatum:
2017-05-25

Skicka in din jobbansökan:
jobb@preem.se

Kontaktperson:

Torkel Thornadtsson, tel: 010- 450 34 96

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här