Inspektör Preemraff, Göteborg

Vill du vara med och bidra till Preems utveckling? Då kan Du vara den kvalitetsmedvetna och noggranna Inspektör vi söker!

Jobba för framtiden redan idag
Rollen som Inspektör innebär omväxlande arbetsuppgifter med många kontaktytor gentemot hela vår verksamhet. Tjänsten tillhör Preems inspektionsavdelning på Preemraff, Göteborg. Avdelningen består av fem inspektörer och en avdelningschef.

Som Inspektör hos oss ansvarar Du för att:
- Planering och utförande av inspektioner och tester på raffinaderiets tryckhållande utrustning samt beställning och styrning av extern personal.
- Inspektion och provning rapporteras, dokumenteras och arkiveras.
- Kontinuerligt förbättra kvaliteten i vårt arbetssätt.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort Göteborg.

Har du den här bakgrunden?
Vi söker dig som har erfarenhet av inspektion inom processindustri, kärnkraft eller från liknande bransch. Erfarenhet av följande ser vi som meriterande; kvalitetsdokumentation, oförstörande provning, korrosion, svets och metallurgi, rör- eller processdesign, driftserfarenhet av processanläggning, kunskap om tryckkärlsdirektiv, relaterade föreskrifter och standarder. Utbildningsmässigt ser vi att Du har en teknisk utbildning på gymnasie- eller högskolenivå. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet.

Är det här du?
Du har en positiv attityd, är strukturerad, ansvarstagande, analytisk och drivande i ditt arbete. Du kommer att ha många kontakter både inom och utanför företaget i ditt dagliga arbete, du trivs med att skapa samarbete och bygga relationer med andra. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Ta reda på mer!
Vid frågor om tjänsten kontakta Magnus Nylander, Chef Inspektion, på tel: 010-450 34 98. Intervjuer kan komma att hållas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 18:e mars 2018.

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Välkommen med din ansökan!

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Göteborg

Sista ansökningsdatum:
2018-03-18

Kontaktperson:

Magnus Nylander, Chef Inspektion, på tel: 010-450 34 98.

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här