Inspektör Rör till Preemraff Lysekil

Vill du bli vår inspektör inom avdelningen Inspektion hos Preem i Lysekil? Då kan du vara den vi söker!

Preem är inne i ett expansivt skede och behöver nu förstärka med personal inom flera områden. Med utgångspunkt i Preems strategier och processer får du i denna tjänst möjlighet att påverka och driva vårt arbete inom inspektion och provning av tryckbärande utrustning.

Jobba för framtiden redan idag

Rollen som inspektör innebär omväxlande arbetsuppgifter med många kontaktytor gentemot hela verksamheten. Tjänsten tillhör Preems gemensamma inspektionsavdelning på Preemraff. Gruppen består idag av 13 inspektörer samt en avdelningschef varav 5 inspektörer arbetar i Göteborg och 8 inspektörer arbetar i Lysekil.


Som inspektör ansvarar du för att:

- Planera, leda och genomföra vårt inspektions- och provningsprogram för processrörsystem med hjälp av externa samarbetspartners.

- Inspektion och provning rapporteras, dokumenteras och arkiveras.

- Avvikelser och skador utreds tillsammans med areainspektörer

- Kontinuerligt förbättra kvaliteten i vårt arbetssätt.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och din placeringsort blir Lysekil.

 Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom

kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt. 

Har du den här bakgrunden?

Vi söker i första hand dig som har erfarenhet av inspektion inom processindustri eller liknande bransch. Meriterande är erfarenhet av kvalitetsdokumentation, oförstörande provning, korrosion, svets och metallurgi, rör- eller processdesign, driftserfarenhet av processanläggning, kunskap om tryckkärlsdirektiv, relaterade föreskrifter och standarder. Utbildningsmässigt har du en teknisk utbildning på gymnasie- eller högskolenivå.


Egenskaper vi söker hos dig är:

  • Noggrannhet och målmedvetenhet
  • Goda kunskaper i engelska och svenska
  • Förmåga att skriva tydliga rapporter och dokumentation
  • Datorvana på program såsom Excel, Outlook, Word, CAD, Maximo, databaser
  • God förmåga att läsa och förstå isometriska ritningar och p&id samt kunna orientera sig i processanläggningar
  • God fysik och vana att arbeta på hög höjd. (Arbetet medför klättring i lejdare och ställningar på t ex processtorn)

 

Är det här du?

Som vår nya kollega har du en positiv attityd, är strukturerad och analytisk men också drivande, kommunikativ och ansvarstagande i ditt arbete. Du kommer att ha många kontakter både inom och utanför företaget i ditt dagliga arbete och tycker därför om att samarbeta med andra inom olika delar av Preem och samarbetspartners.

 

Ta reda på mer!

In den här rekryteringen samarbetar vi med TNG. Om du har frågor om tjänsten, kontakta Liza Andersson på 031-761-22 23. Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, men senast den 22 februari. För att söka jobbet, följ anvisad länk.

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Lysekil

Sista ansökningsdatum:
2017-02-22

Kontaktperson:

Liza Andersson 
tel: 031-761-22 23

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här