Installationssamordnare, El & Instrument Preemraff, Göteborg

Vill du vara med att bidra till Preemraffs utveckling i omställningen till ökad fossilfri produktion? Då kan du vara den vi söker. Med utgångspunkt från Preems strategier och processer får du en drivande roll, som innebär att du ska planera installationsentreprenaderna på Preemraff i Göteborg. Här kommer du att verka inom installationsprocessen från elkraft till analysanläggningar och instrumentering, där du verkligen kommer att få utlopp för ditt starka engagemang inom hela el & instrumentområdet på Göteborgsraffet.

Jobba för framtiden redan idag?
Som Installationssamordnare kommer du att arbeta både med långsiktig planering och med installationer i närtid. Du kommer att vara en viktig länk mellan våra entreprenörer och egen personal på Preemraff såsom projektingenjörer, drift – och underhållsorganisationen.

Arbetsuppgifter kommer att vara varierande och innehåller bland annat:
• I projekten samordna arbetena som utförs av entreprenörer och övriga inblandade parter för att åstadkomma en väl fungerande installation samt att planera entreprenaderna i förhållande till varandra.
• Genomföra jobbriskanalyser.
• Avropa entreprenörsresurser och följa upp ekonomin under installationsfasen och granska eventuella tilläggskostnader i paritet med vad som utförts.
• Att installation utförs i enlighet med utskickade installationsunderlag och kvalitetssäkras på anvisat sätt genom att vara delaktig under hela entreprenaden och att avslutningsvis genomföra installationsbesiktningar efter genomförda entreprenader.
• Säkerställa att projektledaren samt övriga intressenter hålls informerade om projektets framdrift samt eventuella avvikelser.
• Arbetet innebär mycket kontakter, såväl internt som externt med entreprenörer och installationsfirmor.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut.
Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Har du den här bakgrunden?
Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.
• Gedigen erfarenhet av elentreprenader inom industrin.
• Arbetslivserfarenhet av samordning av el- och instrumentinstallationer inom processindustrin är starkt meriterande.
• Administrativ fallenhet.
• God förhandlingsvana.
• Vi ser gärna att du har El-auktorisation A eller AL.

Är det här du?
Som person vill vi att du är engagerad, noggrann och flexibel med förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du har lätt för att kommunicera, en hög social kompetens och ser problemlösning som en utmaning. Du kommer att ha många kontakter både inom och utanför företaget i ditt dagliga arbete varför det är viktigt att du har stor kommunikativ förmåga i både engelska och svenska. Vi tycker att det är viktigt att du trivs och har roligt på jobbet! Därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten, kontakta anställande chef Martin Källerfelt på 010-450 42 16.
Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, men senast 2019-02-17. För att söka jobbet, följ anvisad länk.

Välkommen med din ansökan! 

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

#LI

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Göteborg

Sista ansökningsdatum:
2019-02-17

Kontaktperson:
Martin Källerfelt +46 010-450 42 16

Ansök här

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här