Installationssamordnare för el och instrument till Preems raffinaderi i Göteborg

Är du en person som trivs i en samordnande roll, ser positivt på möjligheten att vara ute i fält och har erfarenhet av montagearbete? Då kan det vara dig vi nu söker!

Jobba för framtiden redan idag
Som Installationssamordnare hos oss kommer Du att stödja våra projektledare under projektets installationsfas genom att övervaka så att installationerna utförs enligt gällande regler och föreskrifter.
Du kommer ansvara för att:
- Vara sammanhållande gentemot den interna organisationen och våra externa entreprenörer
samt koordinera specialisttjänster där så bedöms nödvändigt.
- Ansvara för att installationerna sker i överensstämmelse med uppgjorda konstruktionshandlingar, specifikationer och kvalitetskrav. I samband med detta utföra erforderlig fältkontroll och avstämning med mottagande Drift och Underhållsavdelning.
- Tillse att entreprenörens återrapportering är enligt de överenskomna föreskrifterna och att budgeten följs under installationsfasen.
- Ansvara för att ge teknisk och ekonomisk rådgivning till medarbetare, beställare och kunder med fokus på installationsverksamheten.
- Kontinuerligt hålla projektet informerat om framdriften under installationsfasen och rapportera eventuella avvikelser.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte från att sträva mot att ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid och förlagd till dagtid. Placeringsort Göteborg. Du kommer att ingå i en grupp bestående av konstruktörer och projektledare.

Har du den här bakgrunden?
Du har el bakgrund och erfarenhet av elinstallationer i industrianläggningar.
Vi ser att du har en utbildning inom el men kan även ha en annan teknisk utbildning kompletterat med lång erfarenhet inom el och instrument.
Erfarenhet inom processindustri eller offshoreverksamhet är meriterande.
Du har god datavana samt erfarenhet av att arbeta i projektform.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken förekommer i det dagliga arbetet.
B-körkort är ett krav.

Är det här du?
Som person har du hög säkerhets- och kvalitetsmedvetenhet. Du trivs med att bygga relationer både internt och externt. Är noggrann, strukturerad och närvarande i ditt arbete. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Då Preem AB bedriver samhällsviktig verksamhet kommer alla kandidater att bli föremål för bakgrundskontroll.
Alla kandidater skall uppvisa en för Sverige godkänd och giltig ID handling vid en eventuell intervju.
I de fall anställning i säkerhetsskyddsklassad befattning är aktuell kommer säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras med stöd av säkerhetsskyddslagen.

Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Beillon gruppchef för El och Instrument inom Projektavdelningen, tel. 010-450 35 16.
Intervjuer kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Skicka in ditt CV med personligt brev så snart som möjligt dock senast den 20:e oktober 2021.

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Göteborg

Sista ansökningsdatum:
2021-10-20

Kontaktperson:
Anders Beillon +46 10-450 35 16

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 500 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2019 var Preems omsättning cirka 96 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här