Instrumenttekniker Preemraff, Göteborg

Vill du arbeta på ett av Europas modernaste och Skandinaviens största raffinaderier? Har du kompetens inom styr- och reglerteknik samt erfarenhet från processindustri? Då kan Du vara den Instrumenttekniker vi nu söker!

Jobba för framtiden redan idag
Arbetet är varierande och går ut på att utföra avhjälpande och förebyggande underhåll på Preemraffs anläggningar inom process och distribution, med syfte att upprätthålla högsta möjliga drifttillgänglighet, mätnoggrannhet och säkerhet. Detta innebär bland annat att planera och bereda arbetet, göra riskbedömningar, utföra arbeten i el- och styrsystem samt avrapportera slutfört arbete.

Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Vår framtidsresa innebär att du som jobbar här får användning för ditt lösningsfokus och din positiva syn på förändringar. Men det är inte allt. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter kan du räkna med goda utvecklingsmöjligheter inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk. Hos oss finns det alltid något nytt att lära sig.

Tjänsten avser dagtid och beredskap ingår i befattningen.

Har du den här bakgrunden?
Vi söker dig som har el- eller automationsteknisk utbildning från gymnasiet eller likvärdig, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.
Vi ser att Du har erfarenhet av instrumentteknik, styrsystem, kalibrering och/eller mätteknik. Erfarenhet av instrumentunderhåll inom processindustri samt underhåll och service av analysatorer är meriterande.

Är det här du?
Vi ser att Du är utåtriktad, samarbetsvillig och kommunikativ. Du trivs med att arbeta i grupp, är ödmjuk och prestiglös i ditt sätt att ta emot och ge information. Säkerhet och kvalitet är viktigt för dig. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ta reda på mer!
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Dosé, Underhållschef El & Instrument på tel: 010-450 41 50. Intervjuer kan komma att ske löpande. Skicka in din ansökan snarast, dock senast den 30:e september 2018.

Välkommen med din ansökan!

Fackliga kontaktpersoner: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Göteborg

Sista ansökningsdatum:
2018-09-30

Kontaktperson:
Martin Dosé +46 010-450 41 50