Instrumenttekniker Preemraff, Göteborg

Vill du arbeta på ett av Europas modernaste och Skandinaviens största raffinaderier? Trivs du med frihet under ansvar samt av att se resultatet av dina arbetsinsatser? Har du kompetens inom styr- och reglerteknik samt erfarenhet från processindustri? Då kan Du vara den vi söker!

Jobba för framtiden redan idag
Arbetet är varierande och går ut på att utföra avhjälpande och förebyggande underhåll på Preemraffs anläggningar inom process och distribution med syfte att upprätthålla högsta möjliga drifttillgänglighet, mätnoggrannhet samt säkerhet. Detta innebär bland annat att planera och bereda arbetet, göra riskbedömningar, utföra arbeten i el- och styrsystem samt avrapportera slutfört arbete.

Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Vår framtidsresa innebär att du som jobbar här får användning för ditt lösningsfokus och din positiva syn på förändringar. Men det är inte allt. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter kan du räkna med goda utvecklingsmöjligheter inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk. Hos oss finns det alltid något nytt att lära sig.

Tjänsten avser dagtid och beredskap ingår i befattningen.

Har du den här bakgrunden?
Vi söker dig som har el- eller automationsteknisk utbildning från gymnasiet eller motsvarande, samt meriterande med kompletterande utbildning inom styr- och reglerteknik. Alternativt har du motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har minst två års erfarenhet av instrumentteknik, styrsystem, kalibrering och/eller mätteknik. Erfarenhet av instrumentunderhåll inom processindustri samt underhåll och service av analysatorer är meriterande.

Är det här du?
Vi ser att Du är utåtriktad, samarbetsvillig och kommunikativ. Du trivs med att arbeta i grupp, är ödmjuk och prestiglös i ditt sätt att ta emot och ge information. Kvalitet är viktigt för dig och du är noggrann och ansvarstagande i det arbete du gör och det resultat du lämnar ifrån dig. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ta reda på mer!
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Dosé, Underhållschef El & Instrument på tel: 010-450 41 50. Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, men senast den 18:e januari 2018. Till jobb@preem.se
Märk ansökan ”Instrumenttekniker Preemraff, GOR”.

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersonerKontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Göteborg

Sista ansökningsdatum:
2018-01-18

Skicka in din jobbansökan:
jobb@preem.se

Kontaktperson:

Martin Dosé, Underhållschef El & Instrument på tel: 010-450 41 50

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här