Instrumenttekniker till Preem Lysekil

Vill du arbeta på ett av världens mest moderna raffinaderier i en organisation där ingen dag är den andra lik? Lockas du också av att arbeta med frihet under ansvar och få möjlighet till ständig utveckling på arbetet?
Då kan du vara den säkerhetsmedvetna Instrumenttekniker vi nu söker till Preem i Lysekil.

Jobba för framtiden redan idag
Som instrumenttekniker på Preems raffinaderi i Lysekil arbetar du tillsammans med gruppen med varierande uppgifter på hela anläggningen. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:
• Utföra avhjälpande och förebyggande underhåll på Preemraffs instrumentutrustning.
• Drifttagning av nya reglersystem och instrumentutrustningar.
• Utföra instrumentarbete, planering och riskbedömning yrkesmässigt. I enlighet med gällande föreskrifter, förordningar samt säkerhetsanvisningar.
• Programmering/konfigurering av PLC och styrsystem.
• Deltaga i projekt som underhållstekniskt stöd.

Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Vår framtidsresa innebär att du som jobbar här får användning för ditt lösningsfokus och din positiva syn på förändringar. Men det är inte allt. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter kan du räkna med goda utvecklingsmöjligheter inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk. Hos oss finns det alltid något nytt att lära sig.

Vi erbjuder dig bland annat ett varierat arbete på en trygg arbetsplats, stor möjlighet till interna och externa utbildningar, friskvårdsbidrag, tillgång till Preems egen motionsanläggning och företagshälsovård samt marknadsmässiga lönevillkor.


Har du den här bakgrunden?

• Vi vill att du som söker har teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande som är relaterad till el- och instrumentunderhåll, meriterande är utbildning med inriktning automation.
• Praktisk erfarenhet av instrumentunderhåll inom processindustri eller annan likvärdig industri.
• Kunskaper inom automationsteknik och programmering/konfigurering är meriterande.
• B-körkort och PC-vana är krav.

Är det här du?
Som person är du;

  • Skyddsmedveten - eftersom vi jobbar i en miljö som kräver att regler och förordningar efterlevs för      allas säkerhet.
  • Ansvarsfull och van vid att ta egna initiativ då jobbet ofta kräver att du självständigt agerar.
  • Lätt för att arbeta ihop med andra samt ta kontakter både internt och externt då jobbet innebär att du kommer ha många olika kontaktytor. Det är därför viktigt att du är anpassningsbar och har en god förmåga att kommunicera effektivt och tydligt, så inga missförstånd uppstår.

För att komma in i arbetet hos oss hoppas vi du har praktisk erfarenhet av arbetsuppgifterna ovan. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och med tillträde enligt överenskommelse. Beredskap ingår i tjänsten.

Ta reda på mer!
I denna rekrytering samarbetar Preem med TNG. För ytterligare information om tjänsten kontakta rekryteringsansvarig Liza Andersson på TNG 031-761 22 23. Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, men senast den 6 april. För att söka tjänsten, följ anvisad länk.

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Lysekil

Sista ansökningsdatum:
2017-04-06

Kontaktperson:

Liza Andersson
tel: 031-761 22 23

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här