Instrumenttekniker till Preemraff, Göteborg

 

Instrumenttekniker till Preemraff, Göteborg

Vill du arbeta på ett av Europas modernaste och Skandinaviens största raffinaderier? Har du kompetens inom styr- och reglerteknik samt erfarenhet från processindustri? Då kan Du vara den Analys-/Instrumenttekniker vi nu söker!

 

Jobba för framtiden redan idag
Arbetet är varierande och går ut på att utföra avhjälpande och förebyggande underhåll på Preemraffs anläggningar inom process och distribution, med syfte att upprätthålla högsta möjliga drifttillgänglighet, mätnoggrannhet och säkerhet. Detta innebär bland annat att planera och bereda arbetet, göra riskbedömningar, utföra arbeten i el- och styrsystem samt avrapportera slutfört arbete.

 

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk.
För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Tjänsten avser dagtid och beredskap ingår i befattningen.

 

Har du den här bakgrunden?

Vi söker dig som har el- eller automationsteknisk utbildning från gymnasiet eller liknande, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.
Vi ser att Du har erfarenhet av instrumentteknik, styrsystem, kalibrering och/eller mätteknik. Erfarenhet av instrumentunderhåll inom processindustri samt underhåll och service av analysatorer är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet.

 

Är det här du?

Vi ser att Du är utåtriktad, samarbetsvillig och kommunikativ. Du trivs med att arbeta i grupp, är ödmjuk och prestiglös i ditt sätt att ta emot och ge information. Säkerhet och kvalitet är viktigt för dig. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Ta reda på mer!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Alfredsson, Underhållschef Instrument på tel: 010-450 42 65. Intervjuer kan komma att ske löpande. Skicka in din ansökan snarast, dock senast den 21 april 2019

 

Välkommen med din ansökan!

 

Fackliga kontaktpersoner: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

 

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Göteborg

Sista ansökningsdatum:
2019-04-21

Kontaktperson:
Joakim Alfredsson 010-450 42 65 +46 010-450 42 65

Ansök här

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här