Instrumenttekniker till Preems raffinaderi i Göteborg

Vill du arbeta på ett av världens mest moderna raffinaderier i en organisation där ingen dag är den andra lik? Lockas du också av att arbeta med frihet under ansvar och få möjlighet till utveckling på arbetet? Då kan du vara den säkerhetsmedvetna Instrumenttekniker vi nu söker till vårt raffinaderi!

Jobba för framtiden redan idag

Som instrumenttekniker på Preems raffinaderi i Göteborg arbetar du tillsammans med gruppen med varierande uppgifter på hela anläggningen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:

• Utföra avhjälpande och förebyggande underhåll på vår instrumentutrustning.

• Drifttagning av nya reglersystem och instrumentutrustningar.

• Utföra instrumentarbete, planering och riskbedömning yrkesmässigt. I enlighet med gällande föreskrifter, förordningar samt säkerhetsanvisningar.

• Programmering/konfigurering av PLC och styrsystem.

• Deltaga i projekt som underhållstekniskt stöd.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk.
För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid och dagtid. Beredskapstjänst förekommer i tjänsten.

Har du den här bakgrunden?

Vi vill att du som söker har teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande som är relaterad till el- och instrumentunderhåll, meriterande är utbildning med inriktning automation.

• Praktisk erfarenhet av instrumentunderhåll inom processindustri eller annan likvärdig industri.

• Kunskaper inom automationsteknik och programmering/konfigurering är meriterande.

* Praktisk arbetslivserfarenhet från processindustri är meriterande.

• B-körkort och god datavana är krav.


Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken förekommer i det dagliga arbetet.

Är det här du?

Som person ser vi att du är/har;

Hög säkerhets- och skyddsmedvetenhet - då vi jobbar i en miljö som kräver att regler och förordningar efterlevs för allas säkerhet.

Ansvarsfull och van vid att ta egna initiativ, då jobbet ofta kräver att du agerar självständigt. Du har lätt för att arbeta ihop med andra samt ta kontakter både internt och externt, då jobbet innebär att du kommer ha många olika kontaktytor. Det är därför viktigt att du är anpassningsbar och har en god förmåga att kommunicera effektivt och tydligt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Alfredsson  tel 010-450 42 65.
Skicka in ditt CV och personliga brev senast den 12 februari 2023.

Då Preem är ett säkerhetsklassat företag kan en säkerhetsprövning med registerkontroll genomföras vid behov. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. För Sverige godkänd ID handling skall kunna uppvisas.

Välkommen med din ansökan!


Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

 #LI-CB1

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Göteborg

Sista ansökningsdatum:
2023-02-12

Kontaktperson:
Joakim Alfredsson 010-450 42 65 +46 010-450 42 65

Ansök här

universum-most-attractive.jpg

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Senast år 2030 ska Preem producera 5 miljoner kubikmeter förnybara drivmedel, och senast 2035 ska vi vara klimatneutrala i hela värdekedjan.

Våra raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer drivmedel, eldnings- och smörjolja samt andra produkter till företag och privatpersoner. Vi har ett rikstäckande servicenät med drygt 520 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har cirka1 500 anställda varav 1 100 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2021 var Preems omsättning 89,6 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här