Integritetsingenjör till Preemraff, Göteborg

Integritetsingenjör till Preemraff, Göteborg
Vill du vara med och bidra till Preems utveckling? Då kan Du vara den kvalitetsmedvetna och noggranna Integritetsingenjören vi söker!

Jobba för framtiden redan idag
Rollen som Integritetsingenjör för innebär omväxlande arbetsuppgifter med många kontaktytor gentemot hela vår verksamhet. Tjänsten tillhör Preems inspektionsavdelning på Preemraff, Göteborg. Avdelningen består av fem inspektörer och en avdelningschef.

Som Integritetsingenjör hos oss ansvarar Du för att:
• Uppbyggnad och uppdatering av ansökningar för Riskanpassad kontroll.
• Uppbyggnad och uppdatering av korrosionsloopar.
• Planera, leda samt utföra våra inspektions- och provningsprogram för Raffinaderiets trycksatta anordningar och cisterner.
• Dokumentera utförda inspektions- och provningsprogram i vårt digitala inspektionsdataprogram.
• Teknisk ansvarig inom våra ackrediteringsområden.
• Kontinuerligt förbättra kvaliteten i vårt arbetssätt.
• Medverka vid utredningar av avvikelser och skador.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk.
För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör. Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort Göteborg.

Har du den här bakgrunden?
Du som söker ska ha en Ingenjörsutbildning på högskolenivå alternativt teknisk utbildning på gymnasienivå kompletterat med en djupare kunskap från inspektionsverksamhet inom processindustri eller från liknande bransch.

Erfarenhet av följande ser vi som meriterande:
Skademekanismer, Återkommande kontroller av tryckbärande utrustning, Oförstörande provning, Driftserfarenhet av processanläggning, svets och metallurgi, Kunskap om tryckkärlsdirektiv, föreskrifter och standarder. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken förekommer i det dagliga arbetet.

Då Preem är ett säkerhetsklassat företag kan en säkerhetsprövning med registerkontroll genomföras vid behov. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. För Sverige godkänd ID handling skall kunna uppvisas.

Är det här du?
Du har en positiv attityd, är strukturerad, ansvarstagande, analytisk och drivande i ditt arbete. Du kommer att ha många kontakter både inom och utanför företaget i ditt dagliga arbete, du trivs med att skapa samarbete och bygga relationer med andra.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Ta reda på mer!
Vid frågor om tjänsten kontakta Magnus Nylander, Chef Inspektion, på tel: 010-450 34 98.
Intervjuer kan komma att hållas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30/9 2022.
Ansök via nedanstående länk.


Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Välkommen med din ansökan!

#LI-CB1

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Göteborg

Sista ansökningsdatum:
2022-09-30

Kontaktperson:
Magnus Nylander +46 10-450 34 98

Ansök här

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 500 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2019 var Preems omsättning cirka 96 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här