Kategoriansvarig, Stockholm

Har du erfarenhet av category management och är redo för en ny arbetsplats? Preems marknadsavdelning söker dig som vill vara med på deras resa att utveckla Sveriges stationer till en ny nivå. Välkommen med din ansökan för denna möjlighet!

Jobba för framtiden redan i dag

Preem söker en kategoriansvarig för att driva deras införsäljning samt implementering av produkter inom kiosk och måltid för att uppnå de uppsatta mål som finns för Preems bemannade stationer. Kategoriansvarig har ett övergripande ansvar för category management och kommer att besluta om Preems kategoriroller, sortiment och prisstrategi. Tjänsten är placerad på Preems trivsamma huvudkontor vid Warfvingers väg, Kungsholmen.

 

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Har du den här bakgrunden?
För att passa på tjänsten behöver du ha:
* Akademisk utbildning alt. en gedigen erfarenhet av kvalificerat arbete av category management
* Erfarenhet från detaljhandelsverksamhet/branscherfarenhet, samt kampanj- och marknadsföring
* Färdigheter i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Är det här du?
Som person är du analytisk och resultatinriktad med ett affärsmässigt synsätt och agerande. Du har en förmåga att tänka strategisk samtidigt som du fungerar i en operationell miljö. Preem kommer värdesätta social kompetens, kommunikationsförmåga samt förmågan att bygga relationer då stor vikt ligger vid den personliga lämpligheten.

Ta reda på mer!
I den här rekryteringen samarbetat Preem med Academic Work. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV och personligt brev via www.academicwork.se så snart som möjligt. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail eller post.

Om du har frågor om tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Linnéa Hernvall på linnea.hernvall@academicwork.se. Urvalsarbetet sker löpande

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Stockholm

Sista ansökningsdatum:
2017-09-11

Kontaktperson:

Linnéa Hernvall, Academic Work: linnea.hernvall@academicwork.se

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här