Key Account Manager - Smörjmedel

Som Key Account Manager för kunder inom vårt affärsområde Smörjmedel har du en viktig roll i Sveriges största drivmedelsföretag. Vi söker dig som har ett brinnande engagemang, stort affärsfokus och är en skicklig relationsskapare.

JOBBA FÖR FRAMTIDEN REDAN IDAG

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt. Du ansvarar för försäljning, lönsamhet och kundnöjdhet hos ett prioriterat marknadssegment där dina kunder främst kommer att vara verkstäder och transportföretag som du som KAM får möjligheten att bygga upp. Du erbjuder kunderna ett mycket starkt produktutbud av smörjmedel för olika användningsområden. Du kommer även att samarbeta och stödja Preems övriga KAM-organisationer då ni många gånger har gemensamma kunder. Du ingår i ett team med sju sammansvetsade kollegor som trivs tillsamman och där arbetet leds av försäljningschefen. Din placering är i Stockholm, men arbetet är rikstäckande.

HAR DU DEN HÄR BAKGRUNDEN?

Vi tror att har du har en högskoleutbildning alternativt att du fått likvärdig kunskap genom erfarenhet. Du har dokumenterat god säljkompetens och arbetar idag med B2B-försäljning, gärna som KAM med målgrupp verkstäder, bussbolag och åkerier. Har du en erfarenhet och fallenhet för att bearbeta nya kunder ser vi det som mycket meriterande.

ÄR DET HÄR DU?

En ytterst drivande person som inte faller in i gamla mönster. Du är uthållig och strukturerad och vet att försäljningsresultat kommer av hårt och långsiktigt arbete. Du är påläst och är skicklig på att styra säljprocessen och har förmågan att etablera täta relationer med dina kunder. Du utrycker dig väl i både tal och skrift. Genom din goda känsla för relationer bygger du ditt egna starka nätverk både externt och internt inom bolaget.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och att rekrytera utifrån ett mångfaldsperspektiv.  I Universums undersökning Sveriges Bästa Arbetsgivare 2017 placerar vi oss på plats nummer 2. Vi är såklart oerhört stolta över att våra medarbetare tycker vi är en av Sveriges Bästa Arbetsgivare.

TA REDA PÅ MER!

Du ansöker via ”ansök här” knappen nedan.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnly och ansvarig konsult Christopher Thorstrand. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Christopher på tel. 076-525 90 16 eller via mail: christopher.thorstrand@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Stockholm

Sista ansökningsdatum:
2019-01-02

Kontaktperson:

Chrisopher Thorstrand 076-5259016 på SalesOnly


Ansök här

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här