Key Account Manager (KAM) till Specialbränsle till Preem, Göteborg

Brinner du för B2B-försäljning och vill utvecklas i en internationell KAM-roll med fokus på Preems Specialbränslen?  Då kan du vara den vi söker! 

Jobba för framtiden redan idag

Som KAM inom Specialbränslen är din utmaning att bygga försäljning och lönsamhet på företagskunder inom bilindustrin, primärt test- och certifiering, men även till andra kundgrupper. Till största del arbetar du i högt tempo med nya och befintliga kunder – i många fall mot företag som redan är kunder till oss, men som vi ser vi kan utveckla oss mot. Du ansvarar för bearbetning av nya och befintliga kunder inom specialbränslesegmentet i Sverige och övriga geografiska marknader. Dina kunder finns i första hand i Sverige och övriga Europa men leveranser sker över hela världen.

Som specialbränsle räknar vi på Preem bränsle som inte säljs på den publika marknaden, utan till kunder med särskilda krav och önskemål. Dessa kunder ställer naturligtvis stora krav på den färdiga produkten och därför fungerar vi som en konsultativ partner inom specialbränsleområdet. Hög marknadsnärvaro och stort antal kundkontakter är direkt avgörande för din och Preems framgång. I affären har du stöd av avtalshandläggare samt en stark planerings-, depå- och laboratorieorganisation.

Du blir del av ett team om 12 personer och du rapporterar direkt till försäljningschefen för Specialbränsle.


Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Göteborg.

 

Har du den här bakgrunden?
Vi ser gärna att du genom utbildning och tidigare yrkesroller har god kunskap om petroleum- och förnybara bränsleprodukter. Den vi söker har dokumenterad säljerfarenhet och har arbetat mot nämnda marknadssegment i tidigare befattningar. Du arbetar idag i en liknande roll. Du har även mycket goda kunskaper i svenska och engelska då båda språken krävs i det dagliga arbetet.


Är det här du?

Som Kam på Preem är du engagerad, nyfiken och utåtriktad som person med en vilja att lyckas. Dina kunskaper, din förmåga att kommunicera och skapa förtroende samt hur du bygger relationer/nätverk internt och externt blir helt avgörande för hur du kommer att lyckas i tjänsten. Du brinner för att göra affärer, är både prestigelös och en lagspelare. Du har en professionell attityd samt är en skicklig förhandlare.
 

Ta reda på mer!
För närmare information vänligen kontakta Pelle Malmros, Försäljningschef Specialbränsle, 010-450 14 74 eller pelle.malmros@preem.se. Urvalet av ansökningar sker löpande. Skicka därför in din ansökan till jobb@preem.se med CV och personligt brev så snart som möjligt, men senast den 18/9 2017. Skriv KAM Specilbränsle i mailets ämnesrad. 

Välkommen med din ansökan!

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Göteborg

Sista ansökningsdatum:
2017-09-18

Skicka in din jobbansökan:
jobb@preem.se

Kontaktperson:

Pelle Malmros, Försäljnings-chef Specialbränsle,
tel: 010-450 14 74 eller mail pelle.malmros@preem.se

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här