Kommunikatör till Preemraff, Göteborg

 

Kommunikatör till Preemraff, Göteborg

 

Är du den kreativa kommunikatör vi söker? Kommunikationens betydelse ökar i betydelse från dag till dag, inte minst i den bransch som Preem befinner sig och med den vision vi har. Vi ställs inför nya utmaningar varje dag, både på operativ och strategisk nivå och vi kan erbjuda dig ett stimulerande, omväxlande och roligt arbete i en öppen och transparent miljö. Tar du dessutom med dig arbetsglädje och en portion humor så tror vi att du kommer att trivas hos oss!

Jobba för framtiden redan idag

Du kommer arbeta med huvudinriktning på intern kommunikation med Preems medarbetare som målgrupp. Hos oss är integrerad kommunikation och effektiva kommunikationsprocesser i fokus och vi arbetar i team både inom och utanför sektionen, vilket betyder att ditt uppdrag även kan komma att omfatta andra kommunikationsuppdrag inom extern kommunikation, varumärkesarbete, kriskommunikation mm.

Uppdraget innebär bland annat att du behöver kunna göra komplexa sammanhang lätta att förstå och kunna kommunicera och målgruppsanpassa dem i olika kanaler. Du kommer bland annat att projektleda större kommunikationsinsatser, organisera möten och besök samt själv skapa innehåll till vårt intranät.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst och du ingår i sektionen Koncernkommunikation, som är en del av Kommunikation och Public Affairs.

Har du den här bakgrunden?

 

  • Högskoleutbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap eller relevant arbetslivserfarenhet inom kommunikation
  • 3-5 års erfarenhet av strategiskt och operativt kommunikationsarbete
  • Van projektledare
  • Vana av att prata inför större grupper och koordinera besök
  • Förstå komplexiteten i en bred organisation
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet

Är det här du?

Du är i början av din karriär som kommunikatör och vill utvecklas inom området. Du har förmågan att se kommunikationsbehov och möjligheter i både projekt och i verksamheten, och tar ansvar för att genomföra kommunikationsinsatser som möter behoven. Vi ser att du har mycket lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och kan målgruppsanpassa budskap till engagerande kommunikation.

Befattningen ställer förutom krav på förmågan att kunna arbeta självständigt också höga krav på hög social kompetens och förmågan att arbeta inom olika grupperingar av människor. Att vara flexibel och snabbt kunna anpassa sig till olika situationer är också viktiga faktorer för att kunna utföra arbetet väl. Placeringsort är Göteborg men regelbundna resor till kollegorna i Lysekil kommer att förekomma såväl som resor till huvudkontoret i Stockholm.

Ta reda på mer!

Om du har frågor om tjänsten, kontakta chef Sektion Koncernkommunikation Bettina Sökare på 010 450 18 44. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Skicka in ditt CV med personligt brev så snart som möjligt men senast den 26 augusti 2019.

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

#LI

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Göteborg

Sista ansökningsdatum:
2019-08-26

Kontaktperson:
Bettina Sökare +46 010 450 18 44

Ansök här

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 500 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2018 var Preems omsättning drygt 92 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här