Laboratorietekniker till Preems raffinaderi i Göteborg

Vill du jobba som laboratorietekniker och känner ett starkt driv i att utveckla och ta Preem in på nya vägar? Drivs du av att med noggranna metoder säkerställa kvaliteten på de analyser du utför? Söker du ett arbete där du ges möjlighet att utvecklas? Vill du bli en del av Preem Göteborgs motiverade personalgrupp? Nu söker vi medarbetare till laboratoriet på Preems raffinaderi i Göteborg. Tjänsterna ska tillsättas omgående och innebär skiftgång, antingen 3-skift eller 2-skift.


Jobba för framtiden redan idag
Arbetet består i att analysera processprover, produktionsprover och uppföljningsprover för den dagliga styrningens alla delar: olja, vatten och gas. Som Laboratorietekniker har du en viktig roll i det dagliga samarbetet mellan process och produktion. Stort fokus läggs på personlig lämplighet och samarbetsförmåga där teamkänslan spelar en viktig roll. Det är viktigt att du har en bra överblick och kan hålla många bollar i luften. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet, flexibilitet och planeringsförmåga.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.


Tjänsterna är tillsvidaretjänster med start enligt överenskommelse.

Har du den här bakgrunden?
Vi söker dig som har gymnasial utbildning med inriktning mot kemi och några års arbetslivserfarenhet eller eftergymnasial utbildning med inriktning kemi. Erfarenhet från operativt laboratoriearbete samt från process-eller industrilaboratorium är starkt meriterande. B-körkort är meriterande.
Då Preem är ett säkerhetsklassat företag kan en säkerhetsprövning med registerkontroll genomföras vid behov. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. För Sverige godkänd ID handling ska kunna uppvisas.


Är det här du?
Du är en person som är öppen och positiv och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska men även på engelska. Du är metodisk och systematisk och har erfarenhet av att läsa och förstå instruktioner och metoder. Du bör vara noggrann och ordningsam. Du ska ha förmågan att, efter upplärning, arbeta självständigt och i grupp. Kvalitet är viktigt för dig och du trivs med att jobba tätt ihop med dina kollegor. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.


Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Carina Zell, carina.zell@preem.se. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Skicka in ditt CV med personligt brev så snart som möjligt men senast den 11 juni.
Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson finns här!

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Göteborg

Sista ansökningsdatum:
2023-06-11

Kontaktperson:
Carina Zell +46 104504131

Ansök här

universum-most-attractive.jpg

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Senast år 2030 ska Preem producera 5 miljoner kubikmeter förnybara drivmedel, och senast 2035 ska vi vara klimatneutrala i hela värdekedjan.

Våra raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer drivmedel, eldnings- och smörjolja samt andra produkter till företag och privatpersoner. Vi har ett rikstäckande servicenät med drygt 520 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har cirka1 500 anställda varav 1 100 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2021 var Preems omsättning 89,6 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här