Laboratorietekniker till Preems raffinaderi i Lysekil

Vill du arbeta på ett av Europas modernaste och Skandinaviens största raffinaderier? Drivs du av att med noggranna metoder säkerställa kvaliteten på de analyser du utför? Vill du bli en del av Preem Lysekils välutbildade och motiverade personalgrupp? Nu söker vi medarbetare till laboratoriet på Preems raffinaderi i Lysekil. Tjänsten ska tillsättas omgående och innebär skiftgång.

Jobba för framtiden redan idag

Arbetet består i att analysera processprover och uppföljningsprover för den dagliga styrningens alla delar: olja, vatten och gas. Stort fokus läggs på personlig lämplighet och samarbetsförmåga där teamkänslan spelar en viktig roll. Det är viktigt att du har en bra överblick och kan hålla många bollar i luften. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet, flexibilitet och planeringsförmåga.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Har du den här bakgrunden?

Vi söker dig som har gymnasial utbildning med inriktning mot kemi eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Några års erfarenhet från operativt laboratoriearbete samt erfarenhet från process-eller industrilaboratorium är starkt meriterande. Då Preem är ett säkerhetsklassat företag kan en säkerhetsprövning med registerkontroll genomföras vid behov. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. För Sverige godkänd ID handling skall kunna uppvisas. 

Är det här du?

Du är en person som är öppen och positiv och kan uttrycka dig i så väl tal och skrift både på svenska och engelska. Du är metodisk och systematisk och har erfarenhet av att läsa och förstå instruktioner och metoder. Du bör vara noggrann och ordningsam. Du ska ha förmågan att, efter upplärning, arbeta självständigt och i grupp. Kvalitet är viktigt för dig och du trivs med att jobba tätt ihop med dina kollegor.  Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. 

Ta reda på mer!

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Damberg, Gruppchef, tel 010-450 31 54. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Skicka in ditt CV med personligt brev så snart som möjligt men senast den 21 aug 2022.

 

Välkommen med din ansökan!


Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

 

 

 

 #LI-CB1

 

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Lysekil

Sista ansökningsdatum:
2022-08-21

Kontaktperson:

Ansök här

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 500 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2019 var Preems omsättning cirka 96 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här