Leveranskoordinator Preemraff, Göteborg

Vill du vara med och skapa en stabil och modern förrådsverksamhet i Göteborg? Trivs du med att vara den sammanhållande länken mellan förråd och övrig verksamhet såsom produktion, underhåll, inköp samt projekt. Är du noggrann, strukturerad samt har lätt för att bygga relationer, kommunicera och samarbeta så kan Du vara den vi söker.

Jobba för framtiden redan idag
Då detta är en ny roll på vårt förråd i Göteborg så får du möjlighet att forma den, förändra samt utvecklas i denna roll. Då motsvarande roll finns på vårt raffinaderi i Lysekil kommer mycket samarbete ske däremellan samt även med vår Förrådsinköpare.

Du kommer att ingå i vårt förrådsteam där du får en bred roll som bl.a. innefattar:

 • Leveransbevakning
 • Anskaffning av förrådsfört material
 • Hantering av transportdokumentation vid avsändning av gods, farligt gods samt även farligt miljöavfall
 • Hantering av tulldokumentation i samband med import och export
 • Optimering av förrådsmaterial/lagerhantering
 • Optimering/förbättring av arbetssätt, rutiner samt logistik

Ovanstående uppgifter görs i nära samarbete med förrådschef, förrådskollegor, produktion, underhåll, inköp samt projekt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, då du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid med placering i Göteborg. Du kommer att arbeta dagtid ca kl. 08.00-16.00. Vi erbjuder flexibel arbetstid. Övertid kan förekomma vid speciella tillfällen, men då efter överenskommelse. Du kommer ingå i ett förrådsteam om sex befattningar.

Har du den här bakgrunden?

 • En gymnasial utbildning, eller motsvarande, gärna relaterad till logistik, ekonomi, teknik eller produktion.
 • Goda kunskaper och erfarenhet från förrådsverksamhet, lager och logistik
 • Erfarenhet och kunskap av dokumentation kring tull och farligt gods
 • Erfarenhet av Inköp samt anskaffning av material
 • Goda kunskaper i engelska och allmän datavana
 • Goda kunskaper i Officepaketet samt erfarenhet av inköps- och underhållssystemet Maximo är meriterande
 • Har du även kunskaper kring arbete med processindustriellt underhåll, reservdelar till processteknisk utrustning, har även arbetat enligt 5S och har materialkännedom är det meriterande
 • B-körkort

Är det här du?
För att lyckas i tjänsten behöver du vara noggrann, strukturerad samt serviceinriktad och tycka om att ta ansvar. Då du kommer stötta förrådschef och kollegor internt såväl som leverantörer är det viktigt att du är lyhörd, prestigelös och samarbetsvillig. Har en god förmåga att arbeta både i grupp och självständigt. Du måste ha ett högt säkerhetstänk då Preem sätter säkerheten i främsta rummet. Erfarenhet av att koordinera och samordna arbeten är meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift, är ett krav.

Ta reda på mer!
Om du har frågor gällande tjänsten, kontakta Inköpschef Susanne Pettersson på tel: 010-450 14 09. (Begränsad tillgänglighet v.52)
Välkommen med din ansökan till jobb@preem.se senast den 7:e jan 2018. Intervjuer kommer hållas efter jul och nyår.
Märk din ansökan "Leveranskoordinator GOR".

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Göteborg

Sista ansökningsdatum:
2018-01-07

Skicka in din jobbansökan:
jobb@preem.se

Kontaktperson:

Susanne Pettersson, Inköpschef på tel: 010-450 14 09

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här