Leveranskoordinator till Operations, Varuförsörjning, Stockholm

Vill du arbeta i en central koordinerande roll inom Preems externa marknad? Tjänsten som Leveranskoordinator innebär många interna och externa kontaktytor både internationellt och inom Sverige.


Jobba för framtiden redan idag

Tjänsten är placerad inom Affärsområdet Varuförsörjning (VF) som är en central funktion inom Preem. Här arbetar idag ca 120 personer. VF ansvarar för affärsverksamheten knuten till våra två oljeraffinaderier och depåsystem. I affärsområdet ingår enheterna Trading, Physical Management Planning and Optimizing och Depot Management.  Physical Management består i sin tur av avdelningarna, Operations, Shipping, IT Management och Backoffice och tjänsten som Leveranskoordinator är placerad i Operationsavdelningen.

Som leveranskoordinator är det ditt ansvar att se till att affärerna fullföljs enligt det avtal som slutits, och du har en central koordinerande roll inom Preems externa marknad. Du kommer arbeta i nära samarbete med Trading, Shipping, Planning och våra två raffinaderier igenom hela affären, för att koordinera leveranserna. Tjänsten innebär också många externa kontakter med både kunder och leverantörer och mycket av kommunikationen sker på engelska. I rollen ingår också att sköta den tillhörande dokumentationen, och hålla affärssystemen uppdaterade.  Det dagliga arbetet innebär prioriteringar och snabba beslut. Ändras en förutsättning i kedjan krävs det ofta snabba åtgärder för att lösa uppgiften. Du behöver delvis även vara tillgänglig efter kontorstid s.k. beredskap.

Du kommer att ingå i en grupp som består av 9 medarbetare och du rapporterar till chefen för Operations. Tjänsten är placerad i Stockholm och är en tillsvidareanställning.

 

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom

kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.


Har du den här bakgrunden?
Vi ser gärna att du som söker har utbildning inom sjöfart och/eller logistik eller ett par års arbetslivserfarenhet inom området. Har du kemiteknisk bakgrund är det också meriterande.  Du har goda kunskaper i Officepaketet. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska i så väl tal och skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet.  


Är det här du?

För att lyckas i rollen som leveranskoordinator bör du vara strukturerad och noggrann. Du har samtidigt en förmåga att ta ett helikopterperspektiv när så behövs och prioritera. Arbetet medför många externa och interna kontakter varför viktiga egenskaper är god samarbets- och kommunikationsförmåga. Arbetet är stundtals svårt att planera och det är viktigt att agera fokuserat och lugnt även under tidspress.

Som person är du proaktiv och initiativrik och en riktigt team-player som är engagerad i såväl sitt eget som gruppens arbete.

                                                                                                                                                                          

Ta reda på mer!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Anna Karin Klinthäll chef Operations på telefon 010 -450 16 69 alternativt annakarin.klinthall@preem.se.

Ansök genom att skicka personligt brev, betyg och CV till jobb@preem.se senast 24 september 2017. Märk din ansökan med " Leveranskoordinator Operations”. Urval kommer att ske löpande.

 

 

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Stockholm

Sista ansökningsdatum:
2017-09-24

Skicka in din jobbansökan:
jobb@preem.se

Kontaktperson:

Anna Karin Klinthäll
tel: 010 -450 16 69

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här