Loadingmaster till Preems raffinaderi i Lysekil

Vill du arbeta på ett av världens mest moderna raffinaderier i en organisation där ingen dag är den andra lik? Vill du arbeta i en roll där din noggrannhet och ledaregenskaper värderas högt? Då kan du vara den engagerade och säkerhetsmedvetna Loadingmaster vi nu söker till Preem i Lysekil.

Jobba för framtiden redan idag

Vi söker Loadingmaster till produktionssektionen, Area 1 – hamn & distributionsavdelningen. Du är en av fem Loadingmasters på arean och rapporterar till Areaskiftchefen för aktuellt skift. Arbetstiden är i första hand förlagd till 5-skift men kan under perioder förläggas till dagtid.

Arbetet innebär bland annat att:

• Leda det operativa arbetet i råolje- och produkthamnen.
• Teckna, för Preem AB:s räkning, lastnings- och lossningsdokument samt i förekommande fall övriga dokument i direkt anslutning till fartygshantering av oljeprodukter.
• Ansvara för att produkterna som levereras och importeras är av rätt kvalité.
• Samverka med övriga delar av raffinaderiet samt varuförsörjningen för att optimera hela leveransprocessen.
• Medverka i utbildningen av drifttekniker.
• Prioritera aktuella arbetsuppgifter så att de tillgängliga driftresurserna används optimalt.
• Delta i arbetet med att hålla driftinstruktioner, rutinlistor, checklistor, driftloggar samt utbildningsmaterial uppdaterade.

Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Vår framtidsresa innebär att du som jobbar här får användning för ditt lösningsfokus och din positiva syn på förändringar. Men det är inte allt. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter kan du räkna med goda utvecklingsmöjligheter inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk. Hos oss finns det alltid något nytt att lära sig.

Har du den här bakgrunden:
Vi vänder oss till Dig, som har teknisk utbildning på gymnasienivå och har goda kunskaper i engelska. Du bör också ha arbetat som operatör/drifttekniker och gärna ha erfarenhet från marin verksamhet eller erfarenhet i ledande ställning.

B-körkort är ett krav.

Är det här du?
Vi tror att du är noggrann och kvalitetsmedveten samt trivs med samarbete. Goda ledaregenskaper värderas även högt i denna rekrytering. Detta innebär att Du är en person som är bra på, och själv tycker det är viktigt, att ha en konstruktiv dialog med medarbetarna.

Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten, kontakta Nicklas Mattsson, Driftchef Area 1, 010-450 32 46.
Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt, men senast den 9/4. 

Fackliga kontaktpersoner: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Välkommen med din ansökan!

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Lysekil

Sista ansökningsdatum:
2018-04-09

Kontaktperson:

Nicklas Mattsson
Driftchef Area 1,
Tel 010-450 32 46

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här