Lönespecialist, Stockholm

Har du fördjupad kunskap inom lönehantering, och är sugen på en ny utmaning? Trivs du dessutom med varierande arbetsuppgifter, i en stimulerande och samarbetsorienterad miljö? Då kan du vara den vi söker!

Jobba för framtiden redan idag

Preem erbjuder dig en bred och spännande roll, där du kommer ha ett mycket nära samarbete med tre andra lönespecialister. Tillsammans ombesörjer ni löne-, förmåns- och ärendehantering, samt support inom ramen för lag, kollektivavtal och interna policys och riktlinjer. Ni säkerställer gemensamt korrekta löneutbetalningar för Preems 1 500 medarbetare.

Du kommer att arbeta med fokus på att hantera förändringar av arbetstid och anställningsvillkor för anställda, samt hantering av ledigheter och frånvaro. I rollen ingår även avstämning och rapportering av personalskatter, lönerelaterade balanskonton, framtagande av statistik samt att utföra årsrutiner i lönehanteringen. Dessutom kommer du löpande att delta i olika projekt och aktiviteter, och arbeta i uppdrag kopplat till utveckling av processer och arbetssätt inom sektionen. Arbetsuppgifter inom pension- och försäkringsadministration kan också förekomma.

Tillsammans med dina kollegor får du en viktig roll i att höja servicegraden och förbättra rådgivningen. Du blir en del av ett team bestående av totalt 10 personer inom sektionen HR Servicecenter, och rapporterar till HRSC Manager.

Du blir även en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

Tjänsten är tillsvidare och på heltid med placering på Preems huvudkontor i Stadshagen, Stockholm, med tillträde enligt överenskommelse.

Har du den här bakgrunden?

Du har arbetat med lön i minst tre år med kollektivavtal för både tjänstemän och arbetare, gärna inom industrin. Du har även hanterat löner inom mer komplexa arbetstidsmodeller och områden, som till exempel skiftarbete och beredskap. Vidare är du en van användare av Excel och har tidigare haft en nära kontaktyta mot ekonomiavdelningen, samt har ett intresse för IT och system. Det är meriterande om du har goda kunskaper i systemet Agda PS, samt har erfarenhet från pension- och försäkringsadministration.

 Är det här du?

Du känner dig trygg i din lönekompetens. Som vår nya kollega är du serviceinriktad, självständig, nyfiken, noggrann, prestigelös och strukturerad. Samtidigt trivs du med att arbeta tillsammans med andra. För dig är det en självklarhet att vara generös med din kunskap, och då du har många kontakter i ditt dagliga arbete, så behöver du både tycka om och vara bra på att kommunicera. Du motiveras av att hantera mer avancerade frågeställningar, beräkningar och utredningar. I din yrkesroll som lönespecialist kan du identifiera dig med Preems värderingar Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande.

Ta reda på mer!  

Om du har frågor om tjänsten, kontakta Jonas Alvunger på telefon 010-450 13 16. Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt. För att söka jobbet, följ anvisad länk. Fackliga kontaktpersoner:  https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

 

Välkommen med din ansökan!

 

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Stockholm

Sista ansökningsdatum:
2019-04-28

Kontaktperson:
Jonas Alvunger +46 10 450 1316

Ansök här

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här