Lösningsarkitekt (Digital Channels) till Preem

Vill du vara en del av lösningen mot en mer hållbar framtid?
Vill du vara med och förändra sättet vi tankar, laddar och handlar på och jobba mot ett mer klimatsmart alternativ?

Som Lösningsarkitekt på Preem kommer du att du ansvara för varaktiga lösningar i en komplex IT-miljö samtidigt som du blir en viktig del av deras omställningsresa mot hållbara produkter. Målet: Att bli klimatneutrala.

Om rollen:

Tillsammans med dina kollegor kommer du att ta fram strategier för Marketing & Sales och Digital Channels. Där pågår just nu många spännande projekt, exempelvis installation av laddstolpar och kopplingen till bl.a. betalningslösningar samt CRM system och en större förflyttning gällande våra digitala kanaler och kundgränssnitt i webb och app. Du använder din analytiska sida för att driva leveranser i mål och är både lyhörd, tydlig och en duktig kommunikatör

Du kommer att översätta process- och informationsmodeller mot behov/krav i system och flöden (främst i Microsoftmiljö). Du kommer ingå i Team Marketing & Sales som ansvarar för alla appar, webb (EpiServer/Optimezely), kortsystem (PP360 fd. VM card), lojalitetsprogram, återförsäljare (Visma-baserat system) etc. Vi rör oss mot att använda central dataplattform och tjänstelager.

Om dig:

Du är en erfaren lösningsarkitekt med en bakgrund från systemutveckling och är van att arbeta i Microsoftmiljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Azure.

Du har tidigare erfarenhet från retail vilket innebär att du har jobbat med betallösningar, kassasystem, etc.

Du kommunicera obehindrat i tal och skrift både på svenska och engelska.

Preem är en modern arbetsplats som erbjuder flexibilitet i arbetet där du kan välja att arbeta på distans hälften av din arbetstid. Placeringsort är Stockholm.

Är du intresserad av att få veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Preem med IDG Recruitment. Om du vill vet mer eller har frågor kring rollen, vänligen kontakta Mats Larsson, Rekryteringskonsult 072 741 00 28, mats.larsson@idg.se

Vänligen ansök snarast med ditt CV eller LinkedIn-profil. Vi behandlar ansökningar löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Stockholm

Sista ansökningsdatum:
2023-04-30

Skicka in din jobbansökan:
https://recruitment.idg.se/jobs/2548630-losningsarkitekt-digital-channels-till-preem

Kontaktperson:

Mats Larsson, Rekryteringskonsult,

072 741 00 28, mats.larsson@idg.se


Ansök här