Lösningsspecialist Depå till Preem

Har du några års erfarenhet inom Microsoft stacken och en stark nyfikenhet för framtidens teknik? Då har du kommit till rätt plats. Vi söker en teknikentusiast som vill ta nästa steg i karriären. 

Preem har ett tydligt mål – att senast år 2035 vara klimatneutrala i hela värdekedjan. Som lösningsspecialist depå har du chansen att stötta Preem i sin utveckling och göra ett avtryck på resan mot en grönare framtid. Vi erbjuder flexibilitet i arbetet där du kan välja att arbeta på distans upp till hälften av din arbetstid.

Arbetsbeskrivning

Du får möjlighet att utvecklas till en expert i Preems egenbyggda depå system där utvecklingen sker i framförallt i C#, .NET och SQL server.

I rollen inom affärsområdet supply and trading har du stor överblick över Preems organisation och du får goda möjligheter att vara delaktig i val av framtida tekniker. Preem arbetar exempelvis med automatisering med RPA och har nyligen gått live med ett prognosverktyg baserat på Machine learning.

Du kommer att arbeta i en delvis agil miljö, självständigt samt i ett team av experter där samarbete är en viktig del i vardagen. IT-miljön präglas av ett stort antal system och du kommer att arbeta nära en erfaren kollega för att få kunskap om IT-miljön.

Du arbetar även nära verksamheten för att samla in de krav och behov som finns för att utveckla och underhålla systemen, både kortsiktigt och långsiktigt. Du är också vid behov med och stöttar i verksamhetsprojekt där systemen är inkluderade.

Mer om jobbet

Supply and tradings system spänner över en större del av värdekedjan. Ett stort pågående arbete är datatillgänglighet och konsolidering i Azure Datalake och Databricks.

Teamet är placerat i Stockholm och depåverksamheten är spridd över landet, resor till depåerna kommer att förekomma i syfte att värna om depårelationerna.

Din bakgrund

Du har några års erfarenhet av systemutveckling i Microsoft stacken och har ett starkt intresse att utforska, utveckla och implementera nya tekniker.

Du har erfarenhet att omsätta verksamhetens behov till tekniska lösningar och har förmågan att kommunicera det på ett bra och tydligt sätt.

Är du intresserad av att få veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Preem med IDG Recruitment. Vänligen gå in på denna länk för att skicka in din ansökan: Lösningsspecialist Depå till Preem - IDG Recruitment.

Om du vill veta mer eller har frågor kring rollen vänligen kontakta Fredrik Svensson, Rekryteringskonsult; 076-022 82 56, fredrik.svensson@foundryco.com. Urval/intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Då Preem är ett säkerhetsklassat företag kan en säkerhetsprövning med registerkontroll genomföras vid behov. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. För Sverige godkänd ID handling skall kunna uppvisas. Preem har som policy att alltid genomföra alkohol- & drogtest på samtliga slutkandidater.

 

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Stockholm

Sista ansökningsdatum:
2023-12-08

Kontaktperson:

universum-most-attractive.jpg

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Senast år 2030 ska Preem producera 5 miljoner kubikmeter förnybara drivmedel, och senast 2035 ska vi vara klimatneutrala i hela värdekedjan.

Våra raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer drivmedel, eldnings- och smörjolja samt andra produkter till företag och privatpersoner. Vi har ett rikstäckande servicenät med drygt 520 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har cirka1 500 anställda varav 1 100 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2021 var Preems omsättning 89,6 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här