Lösningsspecialist M3 till Preem

Känner du dig redo för nästa steg som M3-specialist? Ta chansen att forma din framtid med oss och bli en viktig del av vårt teknikteam.

Preem har ett tydligt mål – att senast år 2035 vara klimatneutrala i hela värdekedjan. Som Lösningsspecialist inom M3 har du chansen att stötta Preem i sin utveckling och göra ett avtryck på resan mot en grönare framtid.

Dessutom har du möjligheten att arbeta med spännande teknologier inom machine learning och hybridmoln-baserad systemarkitektur på sikt. Preem diskuterar att flytta M3 till molnet och du kommer att vara en del av denna process. Vi erbjuder flexibilitet i arbetet där du kan välja att arbeta på distans upp till hälften av din arbetstid.

Arbetsbeskrivning
Du har en central roll i att säkerställa systemets funktionalitet och tillförlitlighet. Som vår tekniska expert kommer du att hantera tekniska ärenden och driva tekniska förbättringar tillsammans med övriga i teamet.

Du kommer även att arbeta nära en erfaren kollega, och tillsammans kommer ni att dela uppgifter på ett effektivt sätt.

Din expertis är särskilt värdefull vid incidenter som kan påverka systemets stabilitet. Du arbetar tillsammans med både verksamheten och systemleverantören för att säkerställa att systemet fungerar som det ska.

Mer om jobbet

M3 är det ERP-system som Preem använder och du kommer att arbete med M3 inom Supply & Trading. 

Din bakgrund

Du har några års erfarenhet som teknisk specialist inom M3 eller liknande system och har ett stort intresse av att hålla dig uppdaterad med de senaste tekniktrenderna och hur de kan appliceras inom ditt kompetensområde.

Du är ambitiös, kommunikativ och nyfiken person som tar stort ansvar och har en naturlig vilja att dela med dig av din kunskap.

Högskoleutbildning, gärna inom IT.

Är du intresserad av att få veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Preem med IDG Recruitment. Gå in på denna länk för att skicka din ansökan: Lösningsspecialist M3 till Preem - IDG Recruitment. Om du vill veta mer eller har frågor kring rollen, vänligen kontakta Fredrik Svensson, Rekryteringskonsult, på 076-022 82 56, fredrik.svensson@foundryco.com. Vi behandlar ansökningar löpande, välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Då Preem är ett säkerhetsklassat företag kan en säkerhetsprövning med registerkontroll genomföras vid behov. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. För Sverige godkänd ID handling skall kunna uppvisas. Preem har som policy att alltid genomföra drog- och alkoholtest på samtliga slutkandidater.  

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Stockholm

Sista ansökningsdatum:
2023-12-08

Kontaktperson:

universum-most-attractive.jpg

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Senast år 2030 ska Preem producera 5 miljoner kubikmeter förnybara drivmedel, och senast 2035 ska vi vara klimatneutrala i hela värdekedjan.

Våra raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer drivmedel, eldnings- och smörjolja samt andra produkter till företag och privatpersoner. Vi har ett rikstäckande servicenät med drygt 520 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har cirka1 500 anställda varav 1 100 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2021 var Preems omsättning 89,6 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här