Markavtalsansvarig till Stockholm

Är du affärsmässig och har fördjupade kunskaper i fastighetsjuridik? Drivs du av självledarskap och ansvar och räds inte tuffa förhandlingar? Om du dessutom är strukturerad och har ett stort intresse för fastigheter så kan detta vara rollen för dig!

Jobba för framtiden redan idag
Du kommer att ingå i gruppen Fastighetsutveckling & Förvaltning inom avdelningen Stationsfastigheter och ansvara för att säkerställa marken till Preems ca 470 drivmedelsanläggningar.   Du arbetar tätt ihop med chefen för Fastighetsutveckling- och förvaltning och kommer att leda och koordinera förhandlingar, bl.a. arrendenämndsärenden och förhandlingar med markägare och nyttjanderättshavare. I rollen ingår upprättande av avtal såsom anläggningsarrenden, överenskommelser, tilläggsavtal, nyttjanderättsavtal m.m.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, ansvarstagande, nyskapande och inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör. 

Ansvarsområden

  • Upprätta och administrera avtal för Preems drivmedelsanläggningar
  • Ansvara för förhandlingar och föra dialoger med jordägare, nyttjanderättsinnehavare
  • Stationsfastigheters representant i juridiska frågor vad gäller anläggningarna t ex miljö, brand, avvecklingar
  • Optimera ersättningsnivåer i avtal
  • Upprätta beslutsunderlag inom området och samarbeta med övriga inom avdelningen vid t ex avetablering eller förändringar inom stationsnätet.
  • Löpande kvalitetssäkring och uppdatering av avtal
  • Utifrån sin roll bidra till kontroll och struktur på Preems fastighetsaffär
  • Följa och rapportera laguppdateringar inom området

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid.

Har du den här bakgrunden?

Vi tror att du som söker är utbildad jurist, lantmätare eller motsvarande och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av ovanstående ansvarsområden med fokus på anläggningsarrenden och upprättande av avtal samt förhandling. Du är en god kommunikatör och har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. God kunskap i Officepaketet. B körkort är ett krav då det är löpande resor i tjänsten.

Då Preem är ett säkerhetsklassat företag kan en säkerhetsprövning med registerkontroll genomföras vid behov. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. För Sverige godkänd ID handling skall kunna uppvisas.

Är det här du?

För att lyckas i rollen är du strukturerad och noggrann och har lätt för att samarbeta med andra.

Vi kommer att lägga stor vikt på dina personliga egenskaper.


Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sabine Persson, chef Fastighetsutveckling och förvaltning, tel 010-450 15 61.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Skicka in ditt CV med personligt brev så snart som möjligt men senast den 25 augusti 2021.

Välkommen med din ansökan!


Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

 

 

 #LI

 

 

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Stockholm

Sista ansökningsdatum:
2021-08-25

Kontaktperson:
Sabine Persson 010-450 15 61

Ansök här

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 500 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2019 var Preems omsättning cirka 96 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här