Medarbetare kundservice bulk, Stockholm

Nu söker vi en engagerad och driven medarbetare till Kundservice Bulk som vill vara med och bygga branschens bästa Kundservice!

Jobba för framtiden redan idag

Som kundservicemedarbetare kommer du ha en nära dialog med företagets kunder och du förväntas ge dem en förstklassig service. Med telefonen som ditt främsta verktyg skapar du trygghet för kunden genom din lyhördhet och förmåga att anpassa dig till olika situationer. Du ingår i ett team om nio personer som tillsammans ansvarar för inkommande telefoni och orderhantering samt företagsadministration och säljstöd. Ni arbetar efter gemensamma mål och servicenivåer samt har individuella ansvarsområden. Du driver ständig förbättring genom att inte bara lösa varje enskilt kundärende utan också söka, förebygga och åtgärda grundorsaker. Kundservice Bulk har ett viktigt samspel med säljarna (KAM) för att bidra och utveckla affären. Sambesök hos kunder förekommer.  

 Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:

  • Ingå i Kundservice Bulk (telefoni, orderhantering och administration) med öppettiderna 7-17
  • Bevaka och hantera order via mailkorgar/ärendehanteringssystem
  • Vidareförmedla leveransfrågor till logistikkontakt/transportörer
  • Hantera fakturafrågor
  • Hantera produktfrågor
  • Informera och vägleda kunden till rätt produkter och tjänster – vidareförmedla prospekts
  • Ta emot reklamation och avvikelser
  • Utföra företagsadministration
  • Utföra säljstödsuppgifter
  • Medverkan i projekt, exempelvis som specialist och/eller med Superuseransvar

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, ansvarstagande, nyskapande och inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Tjänsten är en visstidsanställnings på 12 månader med önskad start omgående, heltid. Schemalagd arbetstid.

Har du den här bakgrunden?

Vi söker dig med minst gymnasiekompetens, gärna med ekonomisk inriktning. Du har en mycket god kommunikationsförmåga, både skriftlig och muntlig på svenska och engelska, då båda språken krävs i det dagliga arbetet. Du har tidigare arbetslivserfarenhet av kvalificerad administrations och/eller Kundservicearbete. Du har god systemvana och har lätt för att sätta dig in i nya rutiner och processer.

Är det här du?

För att trivas i rollen har du ett genuint intresse för att ge god service och arbetar för att överträffa kundens förväntningar. Du har en förmåga att hantera stundtals stressiga arbetstoppar på ett strukturerat och lugnt sätt.

Som person är du energirik, målinriktad och brinner för mötet med kunden. Du är intresserad av affärer inom B2B, har en utåtriktad personlighet och trivs i en miljö präglad av kundfokus. För att trivas hos oss är det viktigt att du är prestigelös och sätter laget före jaget. Det är mycket viktigt att du trivs med att arbeta i ett team där vi stöttar och hjälper varandra och har roligt tillsammans.

Ta reda på mer!

Om du har frågor om tjänsten, kontakta Laila Qvist Chef Kundservice Bulk på 010-450 19 03. Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, men senast den 22 februari 2020 För att söka jobbet skicka CV och Personligt brev. Välkommen med din ansökan!

 

Fackliga kontaktpersoner: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

 

 

 

 

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Stockholm

Sista ansökningsdatum:
2020-02-20

Kontaktperson:
Laila Qvist 010-4501903

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 500 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2018 var Preems omsättning drygt 92 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här