Mekaniker Area 3 Preemraff, Lysekil

Söker du nya utmaningar och vill vara med och bidra till Preems utveckling?
Har du erfarenhet av reparationsarbete och förebyggande underhåll? Är Du en person som trivs i en arbetsmiljö där det sker snabba förändringar?

Jobba för framtiden redan idag
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av förebyggande underhåll och reparationsarbete på raffinaderiutrustning så som; Pumpar, kompressorer, växlar och annan roterande utrustning m.m. I arbetsuppgifterna ingår också att bereda, genomföra och avrapportera arbeten i ett databaserat arbetsordersystem.

Du kommer att vara stationerad på raffinaderiet i Lysekil, där du ingår i en grupp på 10 medarbetare, där arbetet till stor del är förlagt utomhus.

Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Vår framtidsresa innebär att du som jobbar här får användning för ditt lösningsfokus och din positiva syn på förändringar. Men det är inte allt. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter kan du räkna med goda utvecklingsmöjligheter inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk. Hos oss finns det alltid något nytt att lära sig.

Arbetstider är dagtid mellan 07.00-15.24
Tillsvidaretjänst
Beredskap kommer att förekomma

Har du den här bakgrunden?
Vi ser att du har en gymnasial utbildning, eller motsvarande, relaterad till roterande utrustning, underhåll eller verkstad. Praktisk erfarenhet från processindustrin, drift eller underhåll är meriterande.
B-körkort är ett krav.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Är det här du?
Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann, kvalitetsmedveten och nytänkande. Som person är du utåtriktad, samarbetsvillig och har en god förmåga att arbeta både i grupp och självständigt. Erfarenhet av att koordinera, samordna och bereda arbetet är meriterande.

Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten kontakta; Peter Mellgren, Gruppchef Mek Area 3 på tel: 010-450 31 00. Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, senast den 15:e dec 2017. Till jobb@preem.se, märk din ansökan ”Mekaniker Area 3, LYR”

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersonerKontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Lysekil

Sista ansökningsdatum:
2017-12-15

Skicka in din jobbansökan:
jobb@preem.se

Kontaktperson:

Peter Mellgren, Gruppchef Mek Area 3 på tel: 010-450 31 00

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här