Mekaniker roterade utrustning till Preems raffinaderi i Lysekil

Vill Du arbeta på ett av världens mest moderna raffinaderi med vår mekaniska roterande utrustning? Sätter Du likt oss säkerhet i första rummet? Då kan Du vara den Mekaniker vi nu söker!

Jobba för framtiden redan idag
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att arbeta med roterade utrustningen på vårt raffinaderi. Vilket innebär underhåll-, nyinstallationer- och modifieringsarbeten på vår mekaniska utrustning såsom pumpar, kompressorer, turbiner, elmotorer och fläktar.

Stor del av vårt arbete utförs utomhus samt ibland även på höga höjder, detta något som du bör känna dig bekväm med.

Gruppen består av idag av 13 mekaniker.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.


Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, förlagd till dagtid. Beredskapstjänst förekommer. Placering på vårt raffinaderi i Lysekil.

Har du den här bakgrunden?
Vi ser att du har en gymnasial industri/underhållsutbildning eller en utbildning som värderas likvärdigt. Arbetslivserfarenhet från mekaniskt arbete på 5-10 år samt erfarenhet från raffinaderi eller processindustrin ser vi som meriterande.
B körkort är ett krav. God datavana.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet.

Är det här du?
Vi ser att Du som söker trivs med att arbeta i grupp, har ett högt säkerhets- och kvalitetstänkande i ditt arbete. Du trivs med att arbeta praktiskt och strukturerat.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Arvroth, Gruppchef Area 2, tel 010-450 30 39. Skicka in ditt CV med personligt brev så snart som möjligt men senast den 25:e februari 2019.

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Innebär ditt nya jobb en flytt för dig och din partner? Vi samarbetar med medflyttarservice som erbjuder hjälp att hitta sysselsättningsmöjligheter för din partner. För mer information se www.medflyttarservice.se

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Lysekil

Sista ansökningsdatum:
2019-02-25

Kontaktperson:
Stefan Arvroth 010-450 30 39

Ansök här

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här