Mekaniker till Preemraff i Lysekil

Mekaniker till Area 2 till Preems raffinaderi i Lysekil

Är Du en person som trivs i en arbetsmiljö där det sker snabba förändringar? Du kanske har ett brinnande intresse för att meka isär och ihop motorer och trivs som bäst när du får jobba med kroppen? Då kan vi ha ett perfekt jobb för dig!

Jobba för framtiden redan idag
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av förebyggande underhåll och reparationsarbete på raffinaderiutrustning så som; Pumpar, kompressorer, växlar och annan roterande utrustning m.m. I arbetsuppgifterna ingår också att bereda, genomföra och avrapportera arbeten i ett databaserat arbetsordersystem. Du kommer att vara stationerad på raffinaderiet i Lysekil, där du ingår i en grupp på 13 medarbetare, där arbetet till stor del är förlagt utomhus.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk.

För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, förlagd till dagtid. Beredskapstjänst förekommer.

Har du den här bakgrunden?
För oss är dina egenskaper viktigast och att du har ett genuint intresse för mekanik. Men vi tror att du har en gymnasial utbildning, eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Har du arbetat med roterande utrustning, underhåll eller verkstad är det en bra grund för att lyckas i rollen. Praktisk erfarenhet från processindustrin, drift eller underhåll är meriterande, men inget krav. B-körkort är dock ett krav.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken förekommer i det dagliga arbetet.

Är det här du?
Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann, kvalitetsmedveten och nytänkande. Som person trivs du att arbeta tätt tillsammans med ett team men kan även uppskatta egenarbete. Det är väldigt viktigt att du är samarbetsvillig och har en god förmåga att kommunicera tydligt, då det är oerhört viktigt för att jobbet ska kunna utföras på ett säkert och effektivt sätt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Wiik, Gruppchef Mek Area 2, tel 010-450 3812.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Skicka in ditt CV med personligt brev så snart som möjligt men senast den 7 juni

Välkommen med din ansökan!


Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

 

Innebär ditt nya jobb en flytt för dig och din partner? Vi samarbetar med medflyttarservice som erbjuder hjälp att hitta sysselsättningsmöjligheter för din partner. För mer information se www.medflyttarservice.se

 

 

 

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Lysekil

Sista ansökningsdatum:
2023-06-07

Kontaktperson:
Andreas Wiik +46 10-450 38 12

Ansök här

universum-most-attractive.jpg

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Senast år 2030 ska Preem producera 5 miljoner kubikmeter förnybara drivmedel, och senast 2035 ska vi vara klimatneutrala i hela värdekedjan.

Våra raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer drivmedel, eldnings- och smörjolja samt andra produkter till företag och privatpersoner. Vi har ett rikstäckande servicenät med drygt 520 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har cirka1 500 anställda varav 1 100 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2021 var Preems omsättning 89,6 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här