Nu söker Preem en franchisetagare till Kalmar.

Vill du starta eget företag och bli en nyckelperson i din egen verksamhet? Vill du sätta din prägel på stationen i Kalmar? Här får du möjligheten till en rolig och varierande vardag. Ta chansen och bli Preems nästa franchisetagare, sök redan idag!

Ditt anställningserbjudande
Här får du chansen att vara med och jobba på Sveriges ledande drivmedelsbolag. Hos oss blir du en del av ett företag med ett omväxlande, lösningsorienterat och positivt arbetsklimat. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar: ansvarstagande, nyskapande och inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör. Som franchisetagare är du Preems ansikte utåt. Du är en viktig ambassadör för vårt varumärke och brinner för att skapa starka kundrelationer!

Dina arbetsuppgifter
Som franchisetagare på Preem får du fullt ansvar för lönsamhet och försäljning. Du driver och utvecklar din station samtidigt som du får möjligheten att representera ett välkänt och starkt varumärke i branschen. Du följer Preems butikskoncept och får stöttning av Preem för verksamhetsstyrning, marknadsföring, administration, sortiment, kategoristyrning, butiksmiljö och utbildning.

Som franchisetagare kommer du att vara ansvarig för:

  • personal och rekrytering
  • inköp och myndighetskrav för butiksverksamheten
  • driva försäljningen
  • genomföra aktiviteter kopplade till kampanjer
  • budget och resultat
  • service

Värt att veta
På stationen i Kalmar är det fem anställda. Stationen har ett bra läge längs med E22:an vid infarten till Kalmar. Stationen har ett stort utbud på biltvätt och gör det själv tvätt. Förutom det vanliga butiks och café sortimentet har stationen även släputhyrning. Stationen har goda förutsättningar att växa ytterligare och det finns goda möjligheter för utveckling av stationen. Öppettider: Vardagar 06:00–20:00 Helger 08:00–20:00.

Våra förväntningar
Vi söker dig som har erfarenhet av:

  • ledarskap
  • sälj
  • service

Du bör ha viljan och drivet att kunna utveckla dina medarbetare och butiken. Har du erfarenhet av att driva eget företag är detta starkt meriterande och en fördel för rollen. 
Du behöver vara kunnig i ekonomi och ta ansvar för stationens omsättning och resultat.
Som franchisetagare hos oss är du aktiv i det dagliga arbetet, är inte rädd för "att kavla upp armarna" och hjälpa till där det behövs. 
Viktigt för rollen är att ha förmågan att skapa en god arbetsmiljö och att få sina medarbetare att trivas på arbetet vilket kommer återspeglas i en trivsam och lönsam station. Vidare är det viktigt att ha ordning och struktur då det är många frågor att hantera. 

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Kalmar

Sista ansökningsdatum:
2022-12-07

Kontaktperson:

Ansök här

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 500 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2019 var Preems omsättning cirka 96 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här