Planeringsingenjör till Preemraff, Göteborg

Planeringsingenjör till Preemraff, Göteborg


Gruppen som nu söker sin nästa kollega är ett gäng planeringsingenjörer som jobbar inom processindustrin i Göteborg och Lysekil. Gruppens kompetens omfattar både projektplanering och projektstyrning. Våra planerare stöttar organisationen med planering och styrning vid förberedelse-och genomförandefasen i olika typer av arbeten. Arbetsuppgifterna innefattar alltifrån uppföljning av tidsplaner i form av timmar för arbetet, till utvärdering av risker och samordning med entreprenörer och leverantörer.

Just nu söker vi en planeringsingenjör till vår anläggning i Göteborg. Du kommer att vara med att ta fram och tillhandahålla planer som krävs för uppföljning och styrning av underhållsarbeten. 

Vi söker dig som bor inom pendlingsavstånd till Göteborg och som kan påbörja anställning senast vid årsskiftet. Detta är ett bra tillfälle för dig som vill utvecklas inom planering och projektstyrning.

Vem är du?

Vi söker dig har en teknisk utbildning på YH, högskole eller civilingenjörsnivå och som har erfarenhet inom planering och projektstyrning.

"Ordning och reda" är dina favoritord och du har en naturlig fallenhet för att skapa struktur. Som person har du även ett naturligt driv och en framåtanda! Vår verksamhet bygger på samarbete och relationer därför söker vi dig som trivs med att jobba kundfokuserat och med många kontaktytor, både internt och externt.

Det är mycket meriterande om du jobbat inom processindustrin i tidigare arbeten.
Vi lägger även stor vikt vid personliga egenskaper.

Körkort och goda kunskaper i både svenska och engelska är ett krav för rollen.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk.
För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av Preems framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och spännande arbetsuppgifter. Preem är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare och jobbar aktivt med att främja mångfald.

Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lars-Erik Malm, 076-136 19 30.
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Skicka in ditt CV med personligt brev så snart som möjligt men senast den 20 oktober 2019.

Välkommen med din ansökan!


Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

#LI

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Göteborg

Sista ansökningsdatum:
2019-10-20

Kontaktperson:

Ansök här

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 500 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2018 var Preems omsättning drygt 92 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här