Preem söker Fastighetsekonom/-jurist i Stockholm

Har du stort intresse av fastighetsaffärer och fastighetsjuridik? Preem söker en affärsmässig och resultatinriktad medarbetare med fastighetsekonomisk och fastighetsjuridisk erfarenhet för en ny roll till Stationsfastigheter. Du blir spindeln i nätet i vår inhyrningsaffär för att skapa möjligheter att etablera och bibehålla våra drivmedelsanläggningar.

Jobba för framtiden redan idag


Avdelningen Stationsfastigheter är en nybildad avdelning med ansvar för Preems etablering, drift- & underhåll samt utveckling av våra drivmedelsrelaterade anläggningar och utrustningar.

Som Fastighetsekonom/-jurist kommer du att ingå i en avdelning som består av 17 personer och du kommer att vara stationerad i Stockholm.Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt. I Universums undersökning Sveriges Bästa Arbetsgivare 2017 placerar vi oss på plats nummer 2. Vi är såklart oerhört stolta över att våra medarbetare tycker vi är en av Sveriges Bästa Arbetsgivare.

Ansvarsområden

  • Arbeta med Preems inhyrningsaffär på anläggningar som säljer drivmedel.
  • Ansvara för Preems samtliga avtal både vad gäller nya och befintliga anläggningar med tillhörande administration.
  • Representant i alla juridisk frågor vad gäller anläggningarna, miljö, brand, avvecklingar etc
  • Arbeta nära affärsägare och ingenjör vid omförhandling och tolkning av anläggnings- och nyttjanderättsavtal.
  • Leda och koordinera förhandlingar med fastighetsägare och andra sakägare inom vårt ansvarsområde
  • Följa upp och stämma av befintliga anläggningsavtal.
  • Ansvarig för samordning med externa partners såsom konsulter samt fastighetsägare inom ditt ansvarsområde
  • Vara delaktig i fastighetsutvecklingsprojekt, både vad gäller nyetablering, ombyggnationer samt avetableringar.

 

Har du den här bakgrunden?
Vi vill att du som söker har relevant högskoleutbildning inom fastighetsekonomi och/eller - juridik. Du har minst 3 års kvalificerad arbetslivserfarenhet avseende fastigheter och hyresaffärer inom nämnda områden. Du har kunskaper i fastighetsekonomi och/eller juridik intresse för projektledning samt en god förhandlingsvana samt ett stort intresse i att ta ansvar och lära dig mer.

Du är självgående, flexibel samt bör kunna fatta självständiga beslut. Vidare är du en god kommunikatör i både tal och skrift. I rollen ingår vissa resor inom Sverige på regelbunden basis, varför körkort B är ett krav. Du har god datorvana och behärskar Officemiljön utmärk. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet.


Är det här du?
Som person är du analytisk och resultatinriktad med ett affärsmässigt synsätt och agerande. Du har en förmåga att tänka strategisk samtidigt som du fungerar i en operationell miljö. Preem kommer värdesätta social kompetens, kommunikationsförmåga samt förmågan att bygga relationer då stor vikt ligger vid den personliga lämpligheten.Ta reda på mer!
I den här rekryteringen samarbetar Preem med Randstad. Om du har frågor om tjänsten, kontakta Jeanette Walters på tel: 0733 434 766. Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt, men senast 2018-02-19.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Stockholm

Sista ansökningsdatum:
2018-02-19

Kontaktperson:

Jeanette Walters
tel: 0733 434 766

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här