Preem söker KAM-tung trafik, Skåne/Blekinge

Vill du vara med på Preems fortsatta tillväxtresa? Som Key Account Manager för Tung Trafik har du en viktig roll i Sveriges största drivmedelsföretag. Vi söker dig som har ett brinnande engagemang, stort affärsfokus samt är en genuin relationsskapare.

Jobba för framtiden redan idag

Som Key Account Manager för Tung Trafik får du ett helhetsansvar för all försäljning, lönsamhet och kundnöjdhet hos ett antal större kunder inom transportsegmentet. Genom ditt starka driv nöjer du dig dock inte med det, utan siktar alltid mot att utveckla kundportföljen med nya affärsmöjligheter och kunder. Arbetet kräver att du är ute och besöker kunder cirka tre dagar per vecka. Du kommer att ingå i ett team med sju övriga KAM inom tung trafik. Teamet leds av Försäljningschef Tung Trafik och området som du ansvarar för är Skåne och Blekinge.

 

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt. I Universums undersökning Sveriges Bästa Arbetsgivare 2017 placerar vi oss på plats nummer 2. Vi är såklart oerhört stolta över att våra medarbetare tycker vi är en av Sveriges Bästa Arbetsgivare.

 

Du kommer som KAM att ansvara för:

  • Att sälja och skapa lönsamhet på ett antal större företagskunder
  • Att tillsammans med kunden utveckla affären
  • Att etablera en god relation till dina kunder som bygger på kontinuerlig kontakt och uppföljning
  • Bearbeta och tillföra nya lönsamma kunder till företaget
  • Förhandla fram avtal med kunden inom Preems ramar
  • Bidra till att utveckla våra kunderbjudanden
  • Informera dina kunder vid prisjusteringar

 

Placering på lämplig ort i distriktet och du utgår från ditt hemmakontor.

 

Har du den här bakgrunden?

Vi vill att du som söker har eftergymnasial utbildning med inriktning mot försäljning. Vi tror att du har arbetat med B2B-försäljning i minst 4-5 år. Vidare har du erfarenhet av längre säljprocesser alternativt vet att det är ditt nästa karriärsteg. Du har med fördel drivit något komplexare affärsdialoger med erfarna beställare och inköpare. Vi ser att du är van att ta fram och genomföra presentationer. Det är meriterande med erfarenhet från projektarbete. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet.

 

Är det här du?

Som person är du organiserad och har en god struktur. Du är tydlig och konstruktiv i din kommunikation. Genom din goda känsla för relationer bygger du ditt egna starka nätverk både externt och internt inom bolaget. Du har en tydlig affärsförståelse, är en skicklig förhandlare och har ett proaktivt förhållningssätt samt förmåga att etablera täta relationer med dina kunder.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Ta reda på mer!

I denna rekrytering samarbetar Preem med SalesOnly. Om du har frågor om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Tobias Falck på tobias.falck@salesonly.se alternativt 0735-216 528. Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt. För att söka jobbet, följ anvisad länk.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Skåne/Blekinge

Sista ansökningsdatum:
2018-01-14

Kontaktperson:

Tobias Falck:
tobias.falck@salesonly.se  
alt: 0735-216 528

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här