Preem söker Konceptansvarig butik, Stockholm

Som Konceptansvarig butik på Preem får du en viktig roll med fokus på utveckling av butikskoncptet på Preems bemannade stationer. Förutom att arbeta med att det befintliga butikskonceptet kommer du även att arbeta innovativt för att utveckla konceptet för den framtida utveckling branschen står inför.

Jobba för framtiden redan idag

I rollen kommer du identifiera och utveckla allt rörande utrustning och inredning som är kopplad till kategorin FMCG (ej drivmedel) samt biltvätten. Du arbetar i enighet med affärs-och strategiplaner för Preems olika kategorier och tillsammans med Chef för Koncept & Kategori upprättar du planer och mål för butikskonceptet. Som Konceptansvarig kommer du även ansvara för leverantörsförhandlingar gällande förbrukningsmaterial, butiksinredning och utrusning tillsammans med Kategori & Inköp. Du är även ansvarig redaktör för Preemportalen gällande butiksrelaterad information.

 

Du kommer t.ex. att arbeta med:

 

• Stötta respektive kategoriansvarig med att ta fram säljlösningar vilket omfattar såväl exponering som skyltning i butik

• Ansvara för att ta fram butiksinredning och utrustning för hela butikskedjan, inklusive leverantörsförhandlingar av dessa

• Ansvara för en ändamålsenligt och säljande Preemprofilerad förbrukning tillsammans med Kategori.

• Säkerställa att butikskonceptet håller en jämn nivå över hela butikskedjan gällande Preems kategorier

• Ansvara för utbildningsinnehåll för att säkerställa att butikskonceptet håller en jämn nivå över hela butikskedjan rörande försäljning

 

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom

kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

Du kommer att ingå i ett erfaret och kunnigt team om åtta personer och du rapporterar till Chef för Koncept & Kategori. Rollen kan innebära ett par resdagar per månad då butikerna finns över hela landet.

Tjänsten är en tillsvidare anställning med placering på Preems huvudkontor i Stockholm

 

Har du den här bakgrunden?

Vi söker dig som har en akademisk examen eller motsvarande samt arbetslivserfarenhet inom relevant område. Du har erfarenhet från detaljhandeln/FMCG och har en vana av att arbeta med konceptutveckling inom butik. Har du erfarenhet av att arbeta med ett kategoriansvar eller affärsutveckling inom retail är det också intressant. Det är ett stort plus är om du har varit med om du arbetat i en process där innovation och en förändring i koncepttänket för butik blivit nödvändigt för att utveckla nya affärsområden.

 

Är det här du?

För att trivas i den här rollen behöver du ha skinn på näsan, vara nytänkande, diplomatisk och resultatinriktad. Du kommer att arbeta i en operationell miljö såväl som strategisk vilket förutsätter ett pragmatiskt och affärsmässigt arbetssätt. I rollen samspelar du med många interna och externa parter vilket gör att en social framtoning och en förmåga att bygga relationer är av stor vikt.

 

Ta reda på mer!

I denna rekrytering samarbetar Preem med Level Recruitment. Om du har frågor om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Susanna Hörler på 08-120 50 420.  Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill och bifoga ditt CV, personliga brev och betyg.Urvalet av ansökningar sker löpande.
Välkommen in med din ansökan!

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Stockholm

Sista ansökningsdatum:
2017-09-22

Kontaktperson:

Susanna Hörler,
tel: 08-120 50 420

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här