Preem söker två Mekaniker till vårt raffinaderi i Lysekil

Söker du nya utmaningar och vill vara med och bidra till Preems utveckling?
Har du erfarenhet av reparationsarbete och förebyggande underhåll?
Är du en person som trivs i en arbetsmiljö där det sker snabba förändringar?
Då är det dig vi söker!

Jobba för framtiden redan idag
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av förebyggande underhåll och reparationsarbete på raffinaderiutrustning så som; Pumpar, kompressorer, växlar och annan roterande utrustning m.m. I arbetsuppgifterna ingår också att bereda, genomföra och avrapportera arbeten i ett databaserat arbetsordersystem.

Du kommer att vara stationerad på raffinaderiet i Lysekil, där du kommer ingå i någon av följande grupper:

  • Area 1: Består av 6 mekaniker, 1 vibrationstekniker och 8 rörmontörer

  • Area 2: Består av 12 mekaniker samt 1 vibrationstekniker.

Stor del av arbetet är förlagt utomhus.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, förlagd till dagtid.
Beredskapstjänst förekommer. Skiftarbete kan förekomma.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk.
För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Har du den här bakgrunden?
Vi ser att du har en gymnasial utbildning, eller motsvarande, relaterad till roterande utrustning, underhåll eller verkstad.
Dokumenterad erfarenhet från mekaniskt arbete i processindustrin och annat mekaniskt underhåll är ett krav. Så även god datavana.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet. B-körkort är ett krav.

Är det här du?
Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann, kvalitetsmedveten och nytänkande. Som person är du utåtriktad, samarbetsvillig och har en god förmåga att arbeta både i grupp och självständigt. Erfarenhet av att koordinera, samordna och bereda arbetet är meriterande.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och relevant erfarenhet.

Då Preem är ett säkerhetsklassat företag kan en säkerhetsprövning med registerkontroll genomföras vid behov. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. För Sverige godkänd ID handling skall kunna uppvisas.

Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Marthin Hermansson, Gruppchef Mek Area 1, Tel: 010-4503041
Stefan Arvroth, Gruppchef Mek Area 2, Tel: 010-4503039

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.
Skicka in ditt CV med personligt brev så snart som möjligt men senast den 31:e Januari 2022.

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Lysekil

Sista ansökningsdatum:
2022-01-31

Kontaktperson:
Marthin Hermansson +46 (0)10-450 30 41 Stefan Arvroth 010-450 30 39

Ansök här

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 500 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2019 var Preems omsättning cirka 96 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här