Processingenjör Lysekil

Lockas du också av att arbeta i team, med frihet under ansvar och få möjlighet till ständig utveckling på arbetet? Då kan du vara den vi söker.

Jobba för framtiden redan idag

Preemraffs gemensamma Tekniksektion utgör en stödfunktion till raffinaderierna i Göteborg och Lysekil.  Vi har nu rekryteringsbehov till Lysekil. Processtekniska avdelningen i Lysekil är en grupp som består av 11 processingenjörer.       

Ansvar

 • Avancerat processtekniskt stöd gentemot produktion och underhåll/tillgänglighet
 • Uppföljning, testkörning och optimering av anläggningar
 • Energiledning och energiuppföljning
 • Processimulering och processdesign
 • Initiera, delta i och driva projekt
 • Långsiktig utveckling av processanläggningar

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom

kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt. 

Tjänsten är heltid, dagtid och tillsvidare med placering i Lysekil. Tillträde omgående.

Har du den här bakgrunden?

 • Civilingenjör inom Kemiteknik, eller motsvarande högskolekompetens. 
 • Erfarenhet från processindustri.
 • Goda kunskaper i Officepaketet och grundläggande kunskap i simulering och modellering
 • Goda kunskaper i Engelska i tal och skrift
 • B-Körkort

Är det här du?

Arbetet kräver ett stort mått av driv, engagemang och initiativförmåga samt god förmåga till samarbete med olika enheter inom och utom Preemraff.  Arbetet är självständigt med stora kontaktytor inom företaget. Du skall vara miljö-, kvalitets- och säkerhetsmedveten.

Ta reda på mer!

För närmare information kontakta gärna Jesper Bengtsson, Chef Processteknik Lysekil telefon 010-450 3333 (kan nås fr.o.m. 14 augusti).

Skicka in ditt CV tillsammans med ett personligt brev till jobb@preem.se senast den 3 september. Skriv "Processingenjör Lysekil" i ämnesraden.

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Lysekil

Sista ansökningsdatum:
2017-09-03

Skicka in din jobbansökan:
jobb@preem.se

Kontaktperson:

Kan nås fr.o.m. 14 augusti.

Jesper Bengtsson,
Chef Processteknik Lysekil telefon 010-450 3333.

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här