Projektingenjör Dokumentation till Preem i Lysekil

Till Preem i Lysekil söker vi en teknisk projektingenjör med erfarenhet av projektdokumentation och ALM eller PLM.

Har du en teknisk bakgrund och erfarenhet från dokumentation inom projekt i ALM eller PLM? Då kan detta vara rätt tjänst för dig! Du kommer att bli en viktig del av Preemraffs projektavdelning där du får driva utvecklingen av deras anläggningsregister för att göra det mer användarvänligt, utöka användningsområdet och utreda framtida behov som ska implementeras i samarbete med IT. I rollen ingår även att stötta projektledarna med uppföljning och hantering i projekthanteringssystemet.  

 

Jobba för framtiden redan i dag

 

Arbetsuppgifter

• Ansvarar för att utveckla användningen av tekniska anläggningsregistret på Preemraff.

• Ansvarar för att utfärda och uppdatera instruktioner gällande tekniska anläggningsregistret.

• Upprättning av teknisk dokumentation t.ex. ritningar, manualer och specifikationer samt data i tekniska anläggningsregistret.

• Support till projektledare, uppdragsgivare och chefer i Preems projekthanteringssystem

• Månadsuppföljning projekt för projektavdelningen

• Supporta projektavdelningen med beställningar

 

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

 

Detta är en tillsvidareanställning där du blir anställd av Preem. Tjänsten är på heltid, dagtid med placering i Lysekil.

 

Har du den här bakgrunden?

För att passa i rollen har du en högskoleingenjörsutbildning alternativt annan teknisk utbildning kompletterad med lång erfarenhet inom teknikområdet. Du har flerårig erfarenhet från dokumentation inom projektverksamhet där du fått erfarenhet dokumenthantering och arkivering. Du behöver även ha erfarenhet från ALM (Asset Lifecycle Management) eller PLM (Product Lifecycle Management). Goda kunskaper inom svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt.

 

Är det här du?

Rollen innebär mycket kontakt med både internt inom projektavdelningen och andra användare av tekniska anläggningsregistret inom Preemraff så det är viktigt att du är kommunikativ och har bra förmåga att lära ut och förklara. Du trivs i en förändringsorienterad och är lyhörd för verksamhetens behov. Du kommer att arbeta med att utveckla och förbättra arbetssätt och system ser vi att du är initiativtagande och proaktiv samtidigt som du är analytisk och noggrann. Vidare är det viktigt at du tycker om att arbete både enskilt och i grupp.

 

Ta reda på mer!

I den här rekryteringen samarbetar vi med TNG. Om du har frågor om tjänsten, kontakta Liza Andersson på 031-761 22 23. Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, men senast den 28 maj. För att söka jobbet, följ anvisad länk.

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Lysekil

Sista ansökningsdatum:
2017-05-28

Kontaktperson:

Liza Andersson,
tel: 031-761 22 23

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här