Projektingenjör El & Instrument Preemraff, Göteborg

Preems affärsidé är att skapa ett ökat värde för våra kunder och samhället, genom att utveckla och tillhandahålla miljöanpassade drivmedel och bränslen till konkurrenskraftiga priser. Av den anledningen har vi många spännande projekt på gång på våra raffinaderier. Om detta känns rätt för dig, då kan Du vara den medarbetare vi behöver!

Jobba för framtiden redan idag
El- och Instrumentgruppen behöver nu förstärkas med ytterligare en projektingenjör. Du kommer att arbeta med våra projekt från projektidé till färdig installation på raffinaderiet med inriktning mot el och instrumentering med huvudfokus på Analysinstrumentering. Du kommer både driva och leda projekt samt delta i projekt. I tjänsten ingår även mycket kontakter med såväl interna som externa parter.

Arbetsuppgifter kommer att vara varierande och innehåller bland annat att:
• Vara teknisk specialist och vara support till driftorganisationen på raffinaderiet inom ditt teknikområde, el och instrument men även analys.
• Genomföra planering, kostnadsberäkning, tekniska beräkningar, utredningar och konstruktionsarbete i samband med projektering av nya anläggningsdelar eller byte till ny utrustning.
• Ansvara för den tekniska delen i upphandling av entreprenader, material och utrustningar i samband med projekt.
• Ta fram installationsunderlag.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Placeringsort är på vårt raffinaderi i Göteborg, tjänsten är heltid och dagtid med tillträde så snart som möjligt.

Har du den här bakgrunden?
Vi söker en person, gärna ingenjör, med god teoretisk bakgrund och/eller med erfarenhet från t ex industrianläggningar. Erfarenhet från projektledning och konstruktionsarbete från processindustri eller offshoreverksamhet är meriterande. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Är det här du?
Som person vill vi att du är säkerhetsmedveten, har hög kvalité på arbetet samt förmåga att jobba såväl självständigt som i grupp. Noggrann, strukturerad och flexibel med kommunikativ förmåga tror vi är personliga egenskaper som är rätt för tjänsten. Är du dessutom innovativ och lösningsfokuserad är det ett stort plus. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Källerfelt, Chef Projekt El & Instrument på tel: 010-450 42 16. Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan så snart dock senast den 11 november 2018.

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Göteborg

Sista ansökningsdatum:
2018-11-11

Kontaktperson:
Martin Källerfelt +46 010-450 42 16