Projektingenjör inom Bygg och Mark, Preemraff Göteborg

Vår affärsidé är att skapa ett ökat värde, genom att utveckla och tillhandahålla miljöanpassat drivmedel och bränsle. Vi har många spännande projekt på gång på våra raffinaderier. Känns detta rätt för dig, då kan Du vara den medarbetare vi söker!

Jobba för framtiden redan idag
Gruppen Mek & Bygg behöver nu förstärkas med en projektingenjör inom bygg och anläggning. Du kommer att arbeta med våra projekt inom bygg, mark och anläggning, från projektidé till färdig byggnation. Du kommer både driva och leda projekt samt delta i projekt. I tjänsten ingår även mycket kontakter med såväl interna som externa kontakter.

Arbetsuppgifter kommer att vara varierande och innehåller bland annat:
- Projektledning och planering.
- Byggnadskonstruktion, anläggnings och markplanering.
- Konstruktions- och projektdokumentation.
- Projektbudgetering och kostnadsberäkning.
- Utveckling av gruppens metoder och rutiner.
- Interna och externa kontakter i projekten.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

Placeringsort är på vårt raffinaderi i Göteborg, tjänsten är heltid och dagtid, med tillträde så snart som möjligt.

Har du den här bakgrunden?
Vi söker dig som har relevant ingenjörsutbildning på lägst högskoleingenjörsnivå, civilingenjörsnivå är meriterande. Du ska ha erfarenhet ifrån liknande projektarbeten inom bygg mark och ska även på ett självständigt sätt kunna driva egna projekt. Goda kunskaper inom byggnadsteknik, byggprojektering och entreprenadjuridik är krav. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och engelska.

Är det här du?
Som person vill vi att du är säkerhetsmedveten, har hög kvalité på arbetet samt förmåga att jobba såväl självständigt som i grupp. Noggrann, strukturerad och flexibel tror vi är personliga egenskaper som är rätt för tjänsten.

Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Thomas Liljeroth, Chef Projekt på tel: 010-450 40 99. Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, senast den 17:e jan 2018 till jobb@preem.se
Märk din ansökan ”Projektingenjör Bygg/Mark GOR”


Välkommen med din ansökan!
 
Fackliga kontaktpersoner: http://preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner/

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Göteborg

Sista ansökningsdatum:
2018-01-17

Skicka in din jobbansökan:
jobb@preem.se

Kontaktperson:

Thomas Liljeroth, Chef Projekt på tel: 010-450 40 99

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här