Projektingenjör inom el och instrument, Lysekil

Är du ingenjör med erfarenhet av projektledning och processindustrin? Till Preem i Lysekil söker vi en Projektingenjör inom el och instrument! ​Vill du vara med att bidra till Preems utveckling? Vill du arbeta i ett företag med stor framåtanda och optimism? Då kan du vara rätt medarbetare för Preem! Våra raffinaderier växer med flera spännande projekt och vi söker därför nu en projektingenjör inom el och instrument till projektavdelningen i Lysekil.

Jobba för framtiden redan i dag

El- och Instrumentgruppen behöver nu förstärkas med ytterligare en projektingenjör. Du kommer att arbeta med våra projekt från projektidé till färdig installation på raffinaderiet med inriktning mot instrumentering och analyssystem. Du kommer både driva och leda projekt samt delta i projekt. I tjänsten ingår även mycket kontakter med såväl interna som externa parter.

 

Arbetsuppgifter kommer att vara varierande och innehåller bland annat att:

  • Kunna fungera som projektledare i små och medelstora projekt.
  • Vara teknisk specialist inom ditt teknikområde.
  • Genomföra planering, kostnadsberäkning, tekniska beräkningar, utredningar och konstruktionsarbete i samband med projektering av nya anläggningsdelar eller byte till ny utrustning.
  • Ansvara för den tekniska delen i upphandling av entreprenader, material och utrustningar i samband med projekt.
  • Ta fram installationsunderlag

 Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

 

Detta är en rekrytering där du blir direkt anställd av Preem AB. Tjänsten är heltid och dagtid med tillträde så snart som möjligt. Tjänsten är placerad i Lysekil.

 

Har du den här bakgrunden? 

Vi söker en ingenjör med god teoretisk bakgrund och med erfarenhet från industrianläggningar. Erfarenhet från projektledning och konstruktionsarbete från processindustri eller offshoreverksamhet är meriterande. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska.

 

Är det här du?

Som person vill vi att du är säkerhetsmedveten, har hög kvalité på arbetet samt förmåga att jobba såväl självständigt som i grupp.

Noggrann, strukturerad och flexibel tror vi är personliga egenskaper som är rätt för tjänsten.

 

Ta reda på mer!

Om du har frågor om tjänsten, kontakta Liza Andersson tel: 031-761 22 23. Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, men senast den 17 februari. För att söka jobbet, följ anvisad länk.

Fackliga kontaktpersoner: http://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner/

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Lysekil

Sista ansökningsdatum:
2017-02-17

Kontaktperson:

Liza Andersson (TNG),
31-761 22 23

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här