Projektingenjör Dokumentation Preemraff, Lysekil eller Göteborg

Preems affärsidé är att skapa ett ökat värde för våra kunder och samhället, genom att utveckla och tillhandahålla miljöanpassade drivmedel och bränslen till konkurrenskraftiga priser. Av den anledningen har vi många spännande projekt på gång på våra raffinaderier. Om detta känns rätt för dig då kan du vara den medarbetare vi behöver!

Jobba för framtiden redan i dag
System och bygg gruppen behöver förstärkas med ytterligare en projektingenjör. Här kommer du att ansvara för att driva utveckling av vårt dokument och anläggningsregister, utöka användningsområdet och utreda framtida behov som ska implementeras i samarbete med IT. I tjänsten ingår att ha kontakter med såväl interna som externa parter.

Arbetsuppgiften kommer att vara omväxlande och innehåller bland annat att:
• Ansvar för att utveckla användningen av tekniska anläggningsregistret på Preemraff.
• Ansvar för att utveckla dokumentprocesser inom investeringar för Preemraff.
• Ansvar för verksamhetskraven och prioriteringar gällande vidmakthållande och vidareutveckling av dagens anläggnings och projektdokumentationssystem.
• Ansvar för verksamhetskraven för nytt anläggnings och projektdokumentationssystem.
• Ansvar för att utfärda och uppdatera instruktioner gällande tekniska anläggningsregistret.
• Uppföljning samt support till projektledare, uppdragsgivare och chefer i Preems projekthanteringssystem.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från idé till installation i fält. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter då vi självklart förväntar oss att du har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

Tjänsten är heltid och dagtid. Tillträde så snart som möjligt, med placering i Lysekil eller Göteborg. Resor mellan orterna kommer att ske.

Har du den här bakgrunden?
Vi söker dig med högskoleingenjör eller liknande samt flerårig erfarenhet från utveckling av dokumentationsprocesser och verktyg inom projektverksamhet inom raffinaderi, petrokemisk eller övrig industri. Du behöver även ha erfarenhet från ALM (Asset Lifecycle Management) eller PLM (Product Lifecycle Management). Du har goda kunskaper i svenska och engelska.
 
Är det här du?
Du är intresserad av utveckla processer och verktyg, noggrann samt har förmågan att jobba självständigt såväl som i grupp, samt att leda förändringsarbete. Du trivs med att ha många kontaktytor och har en prestiglös inställning.
 
Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Niklas Norén, Gruppchef Projekt på tel: 010-450 35 34. Intervjuer kommer att ske löpande, skicka därför in din ansökan snarast, dock senast den 18:e mars 2018.

Fackliga kontaktpersoner: http://preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner/

Välkommen med din ansökan!

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Lysekil eller Göteborg

Sista ansökningsdatum:
2018-03-18

Kontaktperson:

Niklas Norén, Gruppchef Projekt på tel: 010-450 35 34

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här