Projektingenjör Preemraff, Lysekil

Preems affärsidé är att skapa ett ökat värde för våra kunder och samhället, genom att utveckla och tillhandahålla miljöanpassade drivmedel och bränslen till konkurrenskraftiga priser.
För att uppnå detta har vi många spännande projekt på gång på våra raffinaderier. Nu söker vi dig som tycker att det känns intressant att vara en del i våra projekt och vi hoppas på att du kan vara den medarbetare vi behöver! Här får du jobba för framtiden redan i dag!

Därför söker vi projektingenjörer till gruppen för El- och Instrument konstruktion. Gruppen är under uppbyggnad vilket du kommer att var en viktig del av.
Du kommer att arbeta med konstruktion av el- och instrumentutrustning i våra projekt och vara med från projektidé till färdig installation ute i vår anläggning. I tjänsten ingår att ha kontakter med såväl interna som externa parter.

Arbetsuppgiften kommer att vara omväxlande och innehåller bland annat att:

  • Ta fram tekniska beräkningar, designförslag och underlag i samband med projektering
    av nya anläggningsdelar eller byte till ny utrustning.
  • Undersöka och hämta relevant information ute i anläggningen
  • Ta fram installationsunderlag samt följa upp relaterat arbete ute i fält
  • Vara teknisk kontaktperson inom ditt område.
  • Bidra med teknisk kompetens i samband med upphandling av entreprenader,
    material och utrustningar
  • Ständigt arbeta med förbättringar av våra metoder, verktyg och arbetsprocesser.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats i en kustnära miljö som präglas av en välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och med ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från idé till drifttagning i fält. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter då vi självklart förväntar oss att du har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

Tjänsten är heltid och dagtid med tillträde så snart som möjligt och med placering i Lysekil.

Har du den här bakgrunden? 
Vi söker dig med god teoretisk bakgrund och examen inom el och instrument med erfarenhet från industrianläggningar. Erfarenhet från elkonstruktionsarbete från processindustri eller offshoreverksamhet är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Är det här du?
Du är säkerhetsmedveten, noggrann samt har förmågan att jobba självständigt såväl som i grupp.

Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Beillon,
Gruppchef Projekt på tel: 010-450 35 16
Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt dock senast den 6 april 2018.

Välkommen med din ansökan!

Fackliga kontaktpersoner: http://preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner/

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Lysekil

Sista ansökningsdatum:
2018-04-06

Kontaktperson:

Anders Beillon,
Gruppchef Projekt på
tel: 010-450 35 16

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här