Projektingenjör till Preem Depå

Gillar du att arbeta med projekt? Är du projektledare eller konstruktör inom bygg eller mek och rör? Sök denna tjänst till Preem!

Här får du på Preems teknikavdelning i Göteborg, inom Depot Management driva projekt. Som projektledare får du utveckla tekniken inom linjeverksamheten och stötta driftpersonalen med tekniska frågeställningar. En roll där du får frihet under ansvar och arbeta med spännande investeringsprojekt på våra depåer i Norden. Arbetet är varierande och utvecklande och ställer krav på god administrativ förmåga, tekniskt kunnande och ledning av projektgrupper.

Vi söker dig som är självgående och kanske idag är konsult och vill gå över till beställarsidan.
Välkommen med din ansökan!

Jobba för framtiden redan i dag

Som Projektingenjör kommer du att arbeta med nya projekt och förbättringsarbeten inom våra befintliga depåer i Göteborg, Helsingborg, Karlshamn, Norrköping, Stockholm, Gävle, Piteå och Sandefjord.

Tjänsten kan vara placerad i Göteborg; Gävle, Norrköping eller Stockholm beroende på bostadsort för dig som sökande.

Du kommer att arbeta med:

 • Nya investeringsprojekt på Preems depåer
 • Förbättringsåtgärder på befintliga anläggningar
 • Tekniskt stöd till våra medarbetare på depåerna
 • Att leda och styra konsulter
 • Att utveckla och underhålla Preems interna standarder
 • Arbetet innebär ca 100 resdagar per år, i första hand till depåerna i Sverige

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

Har du den här bakgrunden?

För att passa för tjänsten behöver du ha:

 • Färdigheter i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
 • Körkort behörighet B

  Meriterande erfarenheter:

 • Erfarenhet av att arbeta som projektledare
 • Erfarenhet av konstruktionsarbete inombygg eller mek och rör
 • Erfarenhet från kemisk processindustri
 • Erfarenhet av risk och säkerhetsarbete

Är det här du?

Du jobbar idag som konsult och vill utvecklas i rollen som projektledare och samtidigt bidra med din kunskap inom bygg och/eller mek och rör. Du har också en erfarenhet och förståelse för den administrativa dokumentationen som tjänsten kräver.

Vi ser gärna att du har en förmåga att driva på processer, har god social kompetens, är kundorienterad och tekniskt intresserad. Du kommer att ha många kontakter i ditt dagliga arbete och behöver därför både tycka om och vara bra på att samarbeta. Dessutom är du förändringsbenägen och lyckas få gehör för de frågor du driver. De egenskaperna kombinerar du med ett metodiskt arbetssätt och god förmåga att planera din tid.

Vi på Preem arbetar ständigt för att öka vår mångfald, därför ser vi gärna sökanden med alla erfarenheter och bakgrunder.

Ta reda på mer!

Om du har frågor om tjänsten, kontakta Martin Andersson 0708-101536. Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, men senast den 16 september. För att söka jobbet, följ anvisad länk.I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet.
Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Göteborg; Stockholm; Norrköping; Gävle

Sista ansökningsdatum:
2018-09-16

Kontaktperson:

Martin Andersson
Rekryterare TNG
Tel: 0708-101536

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här