Projektingenjör till Preem i Lysekil

Är du ingenjör med erfarenhet av konstruktion och processindustrin? Till Preem söker vi flera Projektingenjörer inom rör, mek, stål, mark, bygg, el, instrument samt analys.

 

Vill du vara med att bidra till Preems utveckling? Vill du arbeta i ett företag med stor framåtanda och optimism? Då kan du vara rätt medarbetare för Preem! Våra raffinaderier växer med flera spännande projekt och vi söker därför nu projektingenjörer inom flera discipliner till projektavdelningen i Lysekil.

Jobba för framtiden redan i dag

Projektavdelningen behöver nu förstärkas med ytterligare projektingenjörer inom rör, mek, stål, mark, bygg, el, instrument samt analys. Du kommer att arbeta med våra projekt från projektidé till färdig installation på raffinaderiet där du är teknisk specialist inom ditt område. I tjänsten ingår mycket kontakter med såväl interna som externa parter.

Arbetsuppgifter kommer att vara varierande och innehåller bland annat att:

  • Utföra konstruktionsarbete inom din disciplin.
  • Vara disciplinledare i projekt.
  • Kunna fungera som projektledare i små och medelstora projekt.
  • Arbeta med konstruktions- och projektdokumentation.
  • Genomföra planering, kostnadsberäkning, tekniska beräkningar,      utredningar och konstruktionsarbete i samband med projektering av nya      anläggningsdelar eller byte till ny utrustning samt ta fram      installationsunderlag.
  • Ansvara för den tekniska delen i upphandling av entreprenader,      material och utrustningar i samband med projekt.
  • Utveckling av gruppens och avdelningens metoder och rutiner.

 Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

Detta är en rekrytering där du blir direkt anställd av Preem AB. Tjänsterna är på heltid och dagtid med tillträde så snart som möjligt. Tjänsterna är placerade i Lysekil. 

Har du den här bakgrunden?

Vi söker dig som har relevant ingenjörsutbildning på högskolenivå alternativt annan teknisk utbildning kompletterad med lång erfarenhet inom teknikområdet. Du har erfarenhet från liknande arbeten inom projekt och konstruktion. Har du erfarenhet ifrån processindustri är meriterande men inget krav. Vi ser att du har erfarenhet av CAD konstruktionsarbete i 2D och gärna 3D samt projektsystem. Har du även arbetat med Autocad och SmarTeam är det meriterande. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Är det här du?

Som person vill vi att du är säkerhetsmedveten, har hög kvalité på arbetet samt förmåga att jobba såväl självständigt som i grupp. Noggrann, strukturerad och flexibel tror vi är personliga egenskaper som är rätt för tjänsten.

Ta reda på mer!

I denna rekrytering samarbetar Preem med TNG. Om du har frågor om tjänsten, kontakta rekryterare Liza Andersson tel: 031-761 22 23. Under veckorna 28-31 gäller 031-761 22 20. Sista ansökningsdag är den 25 augusti. Urval och intervjuer kommer att påbörjas i mitten av augusti. För att söka jobbet, följ anvisad länk. Välkommen med din ansökan!

 

 

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Lysekil

Sista ansökningsdatum:
2017-08-25

Kontaktperson:

Liza Andersson
tel: 031-761 22 23
Under veckorna 28-31 gäller  031-761 22 20.

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här