Projektingenjörer inom El & Instrument till Preemraff, Lysekil

Vår affärsidé är att skapa ett ökat värde, genom att utveckla och tillhandahålla miljöanpassat drivmedel och bränsle. Vi har många spännande projekt på gång på våra raffinaderier. Känns detta rätt för dig, då kan Du vara den medarbetare vi söker!

Jobba för framtiden redan idag
Gruppen för El- och Instrument konstruktion behöver förstärkas ytterligare med projektingenjörer.  Här kommer du att arbeta med konstruktion av el- och instrumentutrustning i våra projekt och vara med från projektidé till färdig installation ute i vår anläggning. I tjänsten ingår att ha kontakter med såväl interna som externa parter.

Arbetsuppgiften kommer att vara omväxlande och innehåller bland annat att:
• Ta fram tekniska beräkningar, designförslag och underlag i samband med projektering av nya anläggningsdelar eller byte till ny utrustning.
• Rekognosera och hämta relevant information ute i anläggningen
• Ta fram installationsunderlag samt följa upp relaterat arbete ute i fält
• Vara teknisk kontaktperson inom ditt teknikområde.
• Bidra med teknisk kompetens i samband med upphandling av entreprenader, material och utrustningar
• Ständigt arbeta med förbättringar av våra metoder, verktyg och arbetsprocesser.

Placeringsort är på vårt raffinaderi i Lysekil, tjänsten är heltid och dagtid med tillträde så snart som möjligt.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

Har du den här bakgrunden?
Vi söker dig som har relevant ingenjörsutbildning på högskoleingenjörsnivå, civilingenjörsnivå är meriterande alternativt annan teknisk utbildning kompletterad med lång erfarenhet inom teknikområdet. Erfarenhet från elkonstruktionsarbete från processindustri eller offshoreverksamhet är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Är det här du?
Du är säkerhetsmedveten, noggrann samt har förmågan att jobba självständigt såväl som i grupp. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Beillon, Gruppchef Projekt på tel: 010-450 35 16. Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan med CV så snart som möjligt till jobb@preem.se senast den 17:e jan 2018.
Märk din ansökan ”Projektingenjör El & Instrument, LYR”

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Lysekil

Sista ansökningsdatum:
2018-01-17

Skicka in din jobbansökan:
jobb@preem.se

Kontaktperson:

Anders Beillon, Gruppchef Projekt på tel: 010-450 35 16

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här