Projektingenjörer inom Rör och Mekanik Preemraff, Lysekil

Vår affärsidé är att skapa ett ökat värde, genom att utveckla och tillhandahålla miljöanpassat drivmedel och bränsle. Vi har många spännande projekt på gång på våra raffinaderier. Känns detta rätt för dig, då kan Du vara den medarbetare vi söker!

Jobba för framtiden redan idag
Projektavdelningen behöver nu förstärkas med ytterligare ingenjörer inom rör- och mekkonstruktion. Du kommer att arbeta med våra projekt från projektidé till färdig installation på raffinaderiet där du är teknisk specialist inom ditt område. I tjänsten ingår mycket kontakter med såväl interna som externa parter.

Arbetsuppgifter kommer att vara varierande och innehåller bland annat att:
• Utföra konstruktionsarbete.
• Delta som konstruktör i projekt.
• Arbeta med konstruktions- och projektdokumentation.
• Genomföra planering, kostnadsberäkning, tekniska beräkningar, utredningar och konstruktionsarbete i samband med projektering av nya anläggningsdelar eller byte till ny utrustning samt ta fram installationsunderlag.
• Konstruktioner för underhållsarbeten.
• Utveckling av gruppens och avdelningens metoder och rutiner.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

Placeringsort är på vårt raffinaderi i Lysekil, tjänsten är heltid och dagtid med tillträde så snart som möjligt.

Har du den här bakgrunden?
Vi söker dig som har relevant ingenjörsutbildning på högskoleingenjörsnivå, civilingenjörsnivå är meriterande alternativt annan teknisk utbildning kompletterad med lång erfarenhet inom teknikområdet. Du har erfarenhet från liknande arbeten inom projekt och konstruktion. Har du erfarenhet ifrån processindustri är det meriterande men inget krav. Vi ser att du har erfarenhet av CAD konstruktionsarbete i 2D och gärna 3D. Har du även arbetat med Autocad och SmarTeam är det meriterande. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Är det här du?
Som person vill vi att du är säkerhetsmedveten, har hög kvalité på arbetet samt förmåga att jobba såväl självständigt som i grupp. Noggrann, strukturerad och flexibel tror vi är personliga egenskaper som är rätt för tjänsten. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Bergstedt, Gruppchef Projekt på tel: 010-450 35 69.  Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan med CV så snart som möjligt till jobb@preem.se senast den 17:e jan 2018. Märk din ansökan ”Projektingenjörer Rör & Mek LYR”

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Lysekil

Sista ansökningsdatum:
2018-01-17

Skicka in din jobbansökan:
jobb@preem.se

Kontaktperson:

Magnus Bergstedt, Gruppchef Projekt på tel: 010-450 35 69

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här